Libnet.ro
UNICEF

18:45

Functia din iPhone care functioneaza si dupa ce bateria s-a descarcat

Playtech Playtech,
Functia din iPhone care functioneaza si dupa ce bateria s-a descarcat

Un portofel digital e dependent de baterie, cum e si un iPhone. Totusi, odata cu iOS 12, Apple ne arata cam ce pregateste pentru viitor. Probabil ca iti folosesti deja telefonul pentru a. continuă pe Playtech

O femeie din Brlad, care urma sa nasca, a fost refuzata de 5 spitale pe motiv ca are 160 de kilograme si nu au masa de operatie care sa o sustina

O femeie in varsta de 28 de ani din Barlad, care urma sa nasca, a fost refuzata de 5 spitale, motivul invocat de reprezentantii unitatilor medicale fiind acela ca tanara are 160 de kilograme, iar mesele de operatie nu ar fi sustinut-o, relateaza Mediafax. Femeia a fost transportata, in cele din urma, cu o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Vaslui, la Spitalul Pantelimon din Bucuresti, unde a nascut prin cezariana.

CUTREMURATOR! Biletul de adio lasat de un barbat din Dambovita, care a ales sa isi puna capat zilelor

Un barbat din Valea Mare, Dambovita, in varsta de 44 de ani, si-a pus capat zilelor dupa ce sotia s-a despartit de el. inainte de a apela la acest gest tragic, acesta a scris un bilet de adio,.

Accident ingrozitor. Un tanar de 20 de ani din Galati a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp de iluminat

Un tanar de 20 de ani din Galati a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp de iluminat stradal. Tanarul conducea dinspre strada Basarabiei catre strada Radu Negru, iar in dreptul Gradinii publice,.

Fostul vicepremier Ciolacu, solidar cu rebelii din PSD care-i cer demisia lui Dragnea

Un alt nume important din PSD se alatura scriisorii celor trei lideri ai partidului care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )