Libnet.ro
UNICEF

01:05

TEST iOS 12 Primul iOS care face un iPhone vechi sa fie bun de pastrat

Playtech Playtech,
TEST iOS 12 Primul iOS care face un iPhone vechi sa fie bun de pastrat

Din 17 septembrie, daca ai iPhone, poti trece la iOS 12. E sistemul de operare care vine preinstalat pe iPhone Xs, dar e o versiune excelenta si pentru un telefon mai vechi. Da, chiariPhone 5s. continuă pe Playtech

iOS 12 face minuni pe un iPhone vechi: beneficii pe 5s, 6 si iPad mini 2

Din descrierea oficiala, iOS 12 trebuia sa vina ca o gura de aer proaspat pentru telefoanele Apple cu o vechime semnificativa pe piata. Din cate se pare, compania americana si-a atins.

Functia din iPhone care functioneaza si dupa ce bateria s-a descarcat

Un portofel digital e dependent de baterie, cum e si un iPhone. Totusi, odata cu iOS 12, Apple ne arata cam ce pregateste pentru viitor. Probabil ca iti folosesti deja telefonul pentru a.

Porsche renunta la diesel. Este primul brand auto german care face asta

Porsche renunta la toate motorizarile diesel, urmand sa se concentreze pe propulsoare pe benzina, hibride si electrice, a comunicat compania auto germana. Porsche devine astfel prima companie auto germana care lasa deoparte tehnologia motoarelor pe motorina. Renuntarea la diesel s-a petrecut de facto inca din Februarie 2018 luna incepand cu care Porsche n-a mai oferit motoare diesel si anuntul oficial din 23 Septembrie 2018 potrivit caruia motorizari diesel nu vor mai fi dezvoltate vine ca o confirmare a zvonurilor in acest sens care au circulat in presa pana acum.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )