Libnet.ro
UNICEF

16:15

WatchOS 5 si tvOS 12 lansate oficial: care sunt noutatile introduse de Apple

Playtech Playtech,
WatchOS 5 si tvOS 12 lansate oficial: care sunt noutatile introduse de Apple

Dupa o perioada de cateva luni de teste, Apple a lansat in mod oficial versiunile finale de iOS 12, watchOS 5 si tvOS 12. in mare parte, accentul se pune pe o imbunatatire a performantei,. continuă pe Playtech

Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Peste 5. 000 de comercianti din Romania au vandut in primele sapte luni din acest an aproape 192. 000 de produse prin platforma de comert online eBay. Iata care sunt cele mai vandute produse.

iOS 12, lansat oficial: lista completa a modificarilor introduse pe iPhone si iPad

Dupa cateva luni in care s-a aflat in beta, iOS 12 a fost lansat oficial de catre cei de la Apple si poate fi instalat de posesorii de iPhone 5S sau mai nou. iOS 12 s-a lansat oficial luni.

LOTO. Care sunt numerele care ies cel mai des la extragerea LOTO din Romania

Loteria Romana prezinta pe pagina sa oficiala, numerele care ies cel mai des la extrageriile LOTO. Cele mai repetitive numere sunt 36 si 5. La fel de bine stau si numere 2, 4, 6, 9, 12, 13, 17, 22, 2.

Horoscop. Zodiile care sunt sensibile, dar nu vor arata asta niciodata

Exista cateva zodii pe care le vei auzi foarte rar ca se plang de ceva, desi problemele ii coplesesc. Rac - Are o cochilie tare, care ii face pe cei din jur sa creada ca isi ascunde sentimentele. insa.

SpaceX a anuntat cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. Care sunt planurile sale

Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, este primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii, a anuntat chiar Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX. Maezawa este fondatorul Zozotown, cel mai mare .

Cum iti dai seama ca ti-ai intalnit sufletul-pereche? Iata care sunt semnele

Orice sac isi are peticul, asa spune un proverb din batrani. Toti oamenii au o jumatate, un suflet geaman. Iubirea vietii este aleasa inca inainte de a veni pe pamant. Cum stii ca el sau ea este PERSOANA care.

Magistratidin toata tara, protest pe treptele Curtii de Apel Bucuresti: Care sunt nemultumirile acestora(FOTO)

Magistrati din toata tara protesteaza duminica in fata Curtii de Apel Bucuresti. Judecatorii si procurorii sunt nemultumiti de schimbarile din justitie. Printre solicitarile lor se numara respectarea.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Care sunt bonurile fiscale castigatoare pe 16 septembrie

Ministerul Finantelor Publice MFP) a organizat duminica 16 septembrie, o noua extragere a bonurilor fiscale, la care participa bonurile emise in perioada 1 - 31 august 2018.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )