Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ajunge la inchisoare pentru ca si-a dorit cel mai nou iPhone: Ce combinatie a facut

Playtech Playtech,
Ajunge la inchisoare pentru ca si-a dorit cel mai nou iPhone: Ce combinatie a facut

Oamenii au facut multe gesturi extreme de-a lungul anilor pentru a pune mana pe cel mai nou iPhone. Unii si-au vandut partii ale corpului, in timp ce altii au apelat la solutii mai agresive. continuă pe Playtech

Captain Marvel primeste cel mai nou trailer si te fascineaza iremediabil

Este usor sa fii fascinat de productiile Marvel, mai ales cand sunt realizate cu bugete incomensurabile si aduc la inaintare o distributie care te forteaza sa mergi la cinema. Captain.

Succesul celui mai nou brand de produse traditionale din Romania. Cum s-au asociat oamenii pentru a reusi in Europa

Opt producatori de preparate traditionale din judetul Botosani au fondat cel mai nou brand in acest domeniu din Romania. Acestia au considerat ca numai asociindu-se pot reusi sa faca fata cu succes pe piata romaneasca. Totodata, au in plan sa se extinda pe plan international. Desi este fondata de numai doua luni, asociatia sub brandul Produs din Botosani a devenit o adevarata vedeta la targurile de profil.

Un barbat de 88 de ani din Italia a fost CONDAMNAT la inchisoare pentru ca a violat o romanca. Femeia a MURIT

Barbatul de 88 de ani a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare pentru violarea unei femei de 43 de ani de origine romana. Sentinta vine dupa opt ani de la comiterea faptei, care a abut loc in.

Cum arata cel mai SCUMP brad din lume. A costat peste doua MILIOANE de euro! (FOTO)

Cel mai scump brad din lume se afla in orasul Munchen din Germania. Acesta a costat 2,3 milioane de euro, cea mai scumpa fiind steaua din varful sau, pentru care s-au platit 21. 000 euro. De fapt, bradul este.

Acestea sunt fructele cu cel mai puternic efect antioxidant din lume

Fructele goji sunt fructele cu cel mai puternic efect antioxidant dintre toate produsele alimentare din lume. Ele contin vitamine esentiale, minerale, aminoacizi si polizaharide cu rol in cresterea.

Cel mai mare Barometru de Craciun realizat de Ferratum analizeaza obiceiurile de cumparare la nivel global din peste 23.000 de gospodarii

Ferratum Oyj Ferratum) a derulat cu succes cea de-a noua editie consecutiva a barometrului international. Barometrul de Craciun a analizat planurile consumatorilor din perioada sarbatorilor de iarna si a fost realizat in peste 23. 000 de gospodarii din 19 tari, lucru ce il transform in cel mai mare studiu realizat pana acum de Ferratum.

Lotus pregateste cel mai scump si rapid model din istoria companiei: hypercar electric de 2 milioane de lire, produs in editie limitata

Lotus lucreaza la un proiect indraznet ce ar urma sa scoata la iveala cel mai rapid si scump model din istoria companiei. Presa britanica sustine ca Lotus pregateste lansarea unui hypercar electric de 2 milioane de lire sterline, ce va fi produs in.

SFANTUL NICOLAE. De ce este SFANTUL NICOLAE cel mai popular dintre sfintii de la noi

Sfantul Ierarh Nicolae este cel mai cunoscut si mai iubit sfant al Bisericii noastre. Este cinstit pe 6 decembrie. Sfantul Nicolae s-a nascut in jurul anului 270, in localitatea Patara, din parinti.

FOTOGALERIE Cum arata cel mai mare centru de inginerie al Facebook din afara Americii - Culori vii, arta moderna si sali de sedinte cu nume inedite

Facebook are la Londra cel mai mare centru de inginerie din afara SUA, intr-o cladire cu sapte niveluri si extrem de multe culori in interiorul creat de o echipa condusa de celebrul Frank Gehry. Tevi pe dinafara, opera de arta din mii de carti, o cantina uriasa, pereti cu plante naturale si sali cu nume amuzante, sunt cateva dintre lucrurile din interior. in articol puteti vedea cum arata centrul unde lucreaza 1. 000 de oameni din cateva zeci de tari si ce se intampla acolo.

Cel mai bine PLATIT vlogger din LUME are SAPTE ani: A castigat 22 de milioane de dolari din canalul de YouTube numai anul trecut

Un baiat de sapte ani a castigat 22 de milioane de dolari anul trecut, devenind cel mai bine platit vlogger din lume. Ryan are un canal de Youtube numit ToysReview, in care face recenzii celor mai noi jucarii.

ştiri din High-tech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )