Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand se lanseaza noul iPhone: iPhone X Plus va fi cel mai mare telefon

Playtech Playtech,
Cand se lanseaza noul iPhone: iPhone X Plus va fi cel mai mare telefon

Noul iPhone e mai aproape ca niciodata. Daca anul precedent ne-a invatat ceva e ca pretul se va duce doar in sus. Astfel, cu aproape o luna inainte de lansare, acestea sunt detaliile. Noul iPhone va fi livrat intre cel mai nou telefon Samsung Galaxy Note 9 si cel mai nou telefon Huawei []. continuă pe Playtech

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

Cel mai mare jaf din perioada comunista

Se intampla in data de 28 iulie 1959. Patru barbati si o femeie jefuiesc o masina a Bancii Nationale a Republicii Populare Romane. Suma furata? Peste 1. 000 de lei. O suma enorma pentru acele vremuri, av.

FOTO VIDEO Nicula, zona libera de Arsenie Boca. Cel mai venerat sfant la cel mai mare loc de pelerinaj din Romania

Arsenie Boca este cel mai venerat sfant in Romania, conform un studiu IRES publicat zilele trecute. La Nicula, locul unde 25. 000 de romani din toata tara au participat la pelerinajul Adormirii Maicii Domnului, s-a declarat razboi parintelui de la Prislop.

Mario Mandzukic s-a retras din nationala Croatiei: Am dat tot ce am avut mai bun pentru cel mai mare succes din istoria fotbalului croat

La o luna distanta dupa ce a disputat finala Campionatului Mondial, Mario Mandzukic si-a anuntat retragerea din nationala Croatiei. Atacantul lui Juventus a pus capat carierei internationale la varsta de 32 de ani.

Business report:Autostrazile la raport: Tirrena, Astaldi si Strabag, constructorii care au avansat cel mai mult n ultima luna;Consiliul Fiscal: Ce pensii au adncit gaura din buget. Cu ct au crescut si cine beneficiaza de pensiile speciale;Ministerul Tran

Fara precedent : Sute de mii de romani vor fi verificati de Fisc. Vezi daca te numeri printre ei. Sute de mii de romani care nu si-au declarat veniturile obtinute in ultimii doi ani urmeaza sa primeasca decizii de impunere de la Fisc. Peste 250. 000 de romani vor fi amendati in perioada urmatoare de Fisc. Concurenta de la pompa. Benzinariile Rompetrol au avut cea mai mare crestere a vanzarilor in primul semestru din 2018. Grupul Rompetrol a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor de carburanti pe segmentul retail in Romania, in termen de volum, in primul semestru al acestui an, pe o piata in crestere anemica.

Airbusul cel mai mare iese la plimbare INFOGRAFIE

Compania aerospatiala europeana Airbus a efectuat recent primul zbor de test al super-avionului de transport Beluga XL A330-700L, programat sa intre in serviciu in 2019.

Romania a avut in iulie cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a sasea luna la rand

Romania a inregistrat in iulie, pentru a sasea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,3%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,2%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Serena Williams a dezvaluit ce s-a intamplat chiar inainte decea mai mare infrangere din cariera sa. Nu am putut sa-mi scot din minte acest lucru

Serena Williams a explicat ce s-a intamplat inaintede a sufericea mai mare infrangere din cariera in meciul cu Johanna Konta care a reusit, inturneul de la San Jose, sa se impuna.

Pretul energiei electrice este cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM are, astazi, o medie de 268 de lei pe MWh, nivel cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani, in ziua de 2 august, tot o zi de joi, potrivit datelor publicate pe site-ul operatorului bursier.

Pretul energiei s-a incins pe burse: este cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM are joi o medie de 268 de lei pe MWh, nivel cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani, in ziua de 2 august, tot o zi de joi, potrivit datelor publicate pe site-ul operatorului bursier.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3228 seconds )