Libnet.ro
UNICEF

01:05

YouTube iti spune care sunt cele mai bune telefoane pentru videoclipuri

Playtech Playtech,
YouTube iti spune care sunt cele mai bune telefoane pentru videoclipuri

In cadrul evenimentul de lansare pentru Galaxy Note 9, oficialii Samsung au insistat pe o particularitate un pic ciudata. Au definit aparatul ca fiind un YouTube Signature Device. Se pare insa ca nu este singurul. Samsung Galaxy Note 9 parea sa fie primul si singurul terminal certificat prin programul YouTube Signature Device. De fapt, evenimentul []. continuă pe Playtech

Dieta. Care sunt cele mai bune diete

Cu atatea diete urmate de celebritati si sfaturi nutritioniste primite din toate partile, cum poti sti care este de fapt cea mai buna si mai sanatoasa metoda de a slabi? Din fericire, experti in.

Acestea sunt cele mai cele mai falsificate alimente din lume. Ai mare grija!

In industria alimentara se pot strecura si unele fraude, care din cauza naturii industriei, pot duce chiar si la unele probleme de sanatate. Potrivit Food Fraud Database, expertii estimeaza ca in jur de 10%.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai razbunatoare zodii

Daca le raniti ego-ul, indiferent daca este vorba de umilire, tradarea sau jignire, ati pus in miscare un lant oribil de evenimente care nu se va termina pana ce nu va va vedea la pamant. Scorpion:.

Studiu Google: Romania este una dintre tarile cu cele mai bune viteze ale internetului pe mobil

Au trecut 3 ani de cand Google aanuntat pentru prima oaraca numarul de cautari mobile l-a depasit pe cel de pe desktop pe cateva piete), iar din 2015 si pana astazi acest trend a continuat sa accelereze. Smartphone-ul s-a transformat in dispozitivul preferat pentru accesarea internetului atat la nivel global, cat si in Romania.

Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment. Un show de la Kanal D, audiente peste Pro TV si Antena 1

O emisiune de la Kanal D a plasat postul turcesc pe primul loc in topul emisiunilor de divertisment din luna iulie, cu peste 1 milion de telespectatori.

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai pasionale relatii

Intr-o relatie, discutia despre pastrarea pasiunii apare destul de des, dar pentru unii pare ca lucrurile sunt fierbinti de la natura. Toata lumea isi doreste acest lucru, dar astrologia arata ca unii oameni.

ATENTIE! Astea sunt cele mai PARSIVE zodii. Ai grija la ele, te lucreaza pe la spate constant!

Stim cu totii ca nu exista o persoana perfecta, insa tindem sa impartim oamenii in buni si rai. Din a doua categorie fac parte si persoanele duplicitare, capabile sa te tradeze cu zambetul pe buze pentru a-si atinge scopul. Crezi sau nu, aceste carcteristici sunt influentate si de astre.

Astea sunt cele mai parsive zodii. Ai grija la ele!

Stim cu totii ca nu exista o persoana perfecta, insa tindem sa impartim oamenii in buni si rai. Din a doua categorie fac parte si persoanele duplicitare, capabile sa te tradeze cu zambetul pe buze pentru a-si atinge scopul. Crezi sau nu, aceste carcteristici sunt influentate si de astre.

Top 20 de companii listate la Bursa care dau cele mai mari dividende

Investitorii in peste 40 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) care ofera dividende sunt rasplatiti cu peste 7,23 miliarde de lei, echivalentul a peste 1,55 miliarde de euro. Din randul primelor 20 de companii in functie de valoarea totala a dividendelor acordate, 6 au oferit un randament al dividendului de doua cifre.

Utile: Alimente care te fac mai frumoasa; Anemia la copii. Cnd trebuie sa ne facem griji?; Amorteala minilor, una dintre cele mai frecvente manifestari. Ce afectiuni poate anunta

Morcovii scad colesterolul rau. Ce alte alimente sunt bogate in vitamina A. Cele mai bune surse naturale de vitamina A sunt uleiul de. Varicele: simptome, restrictii, tehnici noi de tratament. Factorii genetici reprezinta principala cauza a afectiunii, urmati de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )