Libnet.ro
UNICEF

12:30

24 IT. Cele mai asteptate telefoane in 2019

Antena3 Antena3,
24 IT. Cele mai asteptate telefoane in 2019

Alex Barbu, blogger gadgetandstyle. ro, s-a alaturat emisiunii 24 IT pentru a vorbi despre cele mai asteptate telefoane ale acestui an. Noutatea lasanta de Samsung este un telefon cu ecran pliabil. Este vorba. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai rezistente telefoane: cu ce smartphone poti da de pamant

In cazul in care iti place sa-ti cumperi un smartphone in functie de abilitatea sa de a rezista la trante, te vei bucura sa afli acest top 10 cele mai rezistente telefoane pe 2018. La.

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi. Iar in Capitala vremea rece a facut si primele accidente. in ultimele 24 de ore, drumarii au intervenit.

Romania, printre statele europene cu cele mai mari scumpiri la alimente! Ce s-a scumpit, ce s-a ieftinit si cum stau alte tari din UE la acest capitol

Alimentele din tara noastra s-au scumpit cu 11,4% in ultimii opt ani, dar chiar si asa Romania se afla departe de statele cu cele mai mari majorari de pret din acest punct de vedere, relateaza.

Cele mai tari postari pe Instagram ale vedetelor de la Golden Globes 2019

Ceremonia de decernare a Golden Globes 2019 s-a vazut altfel, dar la fel de interesant, si pe paginile de socializare ale vedetelor. Iata cele mai tari postari ale acestora pe Instagram! .

Cele mai bune machiaje de la Golden Globes 2019

Vedetele care au participat la Golden Globes de anul acesta nu ne-au dezamagit in materie de stil, machiaj si coafura. Aparitiile lor au fost foarte bine gandite si construite. De la fard verde, gene albastre, pana la buze sangerii, iata cele mai bune machiaje de la Globurile de Aur din acest an.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate tinute de la Globurile de Aur: Lady Gaga si Penelope Cruz, spectaculoase; Anne Hathway si Heidi Klum au lasat de dorit

Lady Gaga, Gemma Chan, Sandra Oh, Emily Blunt si Julia Roberts conduc in topul celor mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu al galei Globurile de Aur 2019, in timp ce Anne Hathaway, Lucy Liu si Heidi Klum au purtat cele mai neinspirate tinute.

Cele mai frumoase cupluri de vedete de la Golden Globes 2019

Cele mai adorabile si frumoase cupluri de vedete ale momentului si-au facut aparitia pe covorul rosu al mult asteptatului eveniment The Golden Globes. Au stralucit impreuna si au imbracat tinute sofisticate.

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Marea Britanie si Germania

Romanii care isi cauta un loc de munca in strainatate au de ales din cele peste 1. 500 de joburi vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe locuri de munca sunt in Spania, Marea Britanie si Germania.

Gerul paralizeaza Romania! Unde s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi

Gerul paralizeaza Romania! Unde s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi. Citeste mai mult pespynews. ro .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )