Libnet.ro
UNICEF

13:45

24 IT. Pauza de distractie cu un robot-caine

Antena3 Antena3,
24 IT. Pauza de distractie cu un robot-caine

Cainele este cel mai bun prieten al omului, asa se spune. Iulia Nagy va face cunostinta cu un caine robot autonom, cuceritor care a starnit zambete si multe intrebari la o prima intalnire cu jurnalistii. continuă pe Antena3

De-a viata ascunselea. Alcoolul este cel mai grav drog pentru creier. Dezvaluirile socante facute de neurochirurgul Iliescu

Doctorul Bogdan Iliescu a declarat la emisiunea De-a viata ascunselea ca cel mai grav drog pentru creier este alcoolul. E ingrozitor. Alcoole este cel mai grav drog pentru creier. Cel mai perfid este ca.

Castigatorii Romanian Hospitality Awards: Care este cel mai bun restaurant din Romania

Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel.

Acesta este cel mai eficient regim! Iata cum sa tii dieta cu castraveti

Una dintre cele mai indragite actrite de la Hollywood a slabit mai multe kilograme dupa ce a urmat dieta cu castraveti. Cum aceste legume sunt usor de gasit in orice piata poti alege si tu sa o urmezi. Conform.

Bilete ieftine de avion: Care este cel mai bun moment pentru a rezerva zborurile

Turistii pot economisi pana la 56% din pretul biletului daca isi rezerva zborul cu 69 de zile inainte de plecare catre destinatii europene si cu 38% daca isi rezerva zborul catre destinatii mondiale cu 139 de zile in avans, potrivit Studiului Anual de.

Acesta este cel mai bun laxativ natural! Este gustos si te scapa de toxine!

Acest laxativ se numeste si gem de spital pentru a a fost testat pe pacientii cu forme severe de constipatie. 150g de curmale 150g prune O cana si jumatate de apa fiarta Taie fructele in bucati mici si.

Cel mai devastator asediu din Al Doilea Razboi Mondial. Marturii cumplite din orasul sovietic decimat de foamete

Povestea celui mai cumplit asediu din timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial dezvaluie amanunte infioratoare. Au murit un milion de oameni, cei mai multi civili, din cauza foametei si a frigului.

De ce 1998 a fost cel mai bun an pentru jocurile video eterne

De multe ori, este greu sa stabilesti cel mai bun an - anul definitoriu - dintr-un anumit domeniu. Dar cand vine vorba de gaming, majoritatea expertil0r sunt de acord ca anul 1998 a fost cel mai.

Cel mai mare spital veterinar din Romnia urmeaza sa fie deschis n Capitala n 2019

Cel mai mare spital veterinar din Romania va fi deschis in Capitala anul viitor, anunta reprezentantii Facultatii de Medicina Veterinara, precizand ca acesta va functiona non-stop. Costul unitatii spitalicesti este de 20 de milioane de lei, iar banii sunt alocati de MEN si institutia de invatamant, scrie Mediafax.

Lionel Messi a cstigat trofeul Di Stefano, pentru cel mai bun jucator din campionatul Spaniei n sezonul trecut

Fotbalistul formatiei FC Barcelona, Lionel Messi, a castigat trofeul Di Stefano, decernat cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul trecut.

Pe ce loc se afla Bucurestiulin topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume

Bucurestiul ocupa locul trei in lume in topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume, fiind singurul din Europa care apare in clasamentul realizat de compania de sisteme de navigatie TomTom, citat de.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )