Libnet.ro
UNICEF

01:05

CAMERA DEPUTATILOR: Proiect privind reducerea perioadelor de suspendare a permisului auto - adoptat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAMERA DEPUTATILOR: Proiect privind reducerea perioadelor de suspendare a permisului auto - adoptat

Camera Deputatilor a adoptat, ieri, o propunere legislativa privind reducerea perioadelor de suspendare a permisului de conducere. continuă pe Ziarul Bursa

Melescanu va fi marti la Ora Guvernului din Camera Deputatilor in timp ce Senatul voteaza motiunea la adresa lui

Camera Deputatilor dezbate, marti, de la ora 16. 00, la Ora Guvernului solicitarea PNL pentru ca Teodor Melescanu sa dea explicatii in legatura cu problemele votului in diaspora. Simultan, Senatul dezbate si voteaza motiunea simpla a Opozitiei la adresa ministrului de Externe, transmite Mediafax.

DACA NU VA FI EXTINS ACORDUL GLOBAL PRIVIND REDUCEREA PRODUCTIEI PETROLULUI: Pretul barilului de petrol ar putea scadea sub 30 de dolari

Scenariul in care pretul barilului de petrol ar putea scadea sub 30 de dolari daca nu va fi extins acordul privind reducerea productiei, incheiat intre Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) si alte state din afara cartelului, nu poate fi exclus, potrivit ministrului rus al Energiei, Alexander Novak.

CAMERA DEPUTATILOR: Teodor Melescanu nu va fi prezent astazi la Ora Guvernului

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, nu va fi prezent, marti, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, avand in vedere ca va participa la Senat la dezbaterea motiunii simple.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )