Libnet.ro
UNICEF

07:16

Facebook si Instagram, in pana in mai multe parti ale lumii: Confirmam ca pana nu a fost cauzata de un atac cibernetic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Facebook si Instagram, in pana in mai multe parti ale lumii: Confirmam ca pana nu a fost cauzata de un atac cibernetic

Compania Facebook a transmis, legat de problemele de accesare intampinate de utilizatori din diverse parti ale lumii, miercuri, ca nu a fost vorba despre un atac cibernetic. Cu toate acestea, nu au fost oferite prea multe detalii. continuă pe Wall-Street Ro

Facebook si Instagram, in pana in diverse parti ale lumii

Platformele Facebook si Instagram nu functioneaza, miercuri, in diverse parti ale lumii, cele mai recente update-uri inregistrandu-se la ora Romaniei 18.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Facebook a inchis mai multe conturi false: Poate sa inchida tot PSD-ul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu are detalii cu privire la inchierea unor pagini de Facebook partizane PSD, dar ca pot inchide tot PSD. Am auzit stirea, dar nu stiu detalii, dar.

FACEBOOK SI INSTAGRAM AU PICAT! Sunt probleme in diverse parti ale lumii, inclusiv in Romania (FOTO)

FPlatformele Facebook si Instagram nu functioneaza, miercuri, in diverse parti ale lumii, cele mai recente update-uri inregistrandu-se la ora Romaniei 18. Utilizatorii retelelorde socializare din.

FOTO Jurnalul unui ofiter nazist, tinut secret de catre o loja masonica germana, dezvaluie mai multe locuri din Polonia in care sunt ascunse comori

Jurnalul de razboi al unui ofiter nazist in care se mentioneaza ca sute de camioane pline cu aur, obiecte de arta si ale lucruri de valoare sunt ascunse in mai multe parti din Polonia a fost dezvaluit recent, scrie publicatia poloneza The First News.

FOTO Secretele comorilor lui Hitler, dezvaluite de masoni: mai multe locuri din Polonia, ascunzatori pentru aur, opere de arta sau bijuterii

Jurnalul de razboi al unui ofiter nazist in care se mentioneaza ca sute de camioane pline cu aur, obiecte de arta si ale lucruri de valoare sunt ascunse in mai multe parti din Polonia a fost dezvaluit recent, scrie publicatia poloneza The First News.

Facebook, Instagram si WhatsApp, toate pe butuci: ce trebuie sa stii

In aceasta seara, toate serviciile online din portofoliul Facebook au intampinat probleme majore. Indiferent daca esti fac Facebook, Instagram sau WhatsApp, sunt sanse foarte mari ca macar.

Reteaua de socializare Facebook, probleme de functionare in mai multe tari

Facebook intampina diferite probleme miercuri, in jurul orei 18:00, astfel ca multi utilizatori au dificultati atunci cand incearca sa se logheze sau sa foloseasca diferite functii ale retelei, potrivit site-ului specializat Down Detector.

Liderii din sanatate, despre cele mai stringente probleme ale sistemului medical

Prea multe spitale de stat, neperformante, necesitatea de a lucra in echipe specializate, gestionarea resurselor, lipsa unor lucruri esentiale sau infrastructura veche sunt cele mai stringente probleme ale sistemului medical, sunt concluziile.

VREMEA A LUAT-O RAZNA! Mai multe orase, LOVITE de un CICLON - Anunt de ULTIM MOMENT al meteorologilor (VIDEO)

Meteorologii au anuntat ca un ciclon-bomba va face ravagii in mai multe state din America. Miercuri seara, vantul a smuls acoperisuri, iar ninsorile au paralizat traficul si au provocat.

Ialomita, pe primul loc in tara cu cele mai multe focare de pesta stinse. Directorul DSV: Samsarii ar trebui putin opriti

Autoritatile santiar-veterinare din judetul Ialomita au reusit sa stinga cele mai multe focare de pesta porcina din tara. Directorul Directiei Sanitar-Veterinare, dr. Mihai Puia spune ca lucrurile sunt pe calea cea buna, insa acest lucru nu inseamna ca masurile se ridica, ci se suprapun cu unele din mediul silvatic, unde s-au inregistrat imbolnaviri la 153 de mistreti.

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1913 seconds )