Libnet.ro
UNICEF

21:00

Andreea Marin rupe tacerea. Ce i-a facut Adrian Brancoveanu, de fapt, de cand sunt impreuna

Playtech Playtech,
Andreea Marin rupe tacerea. Ce i-a facut Adrian Brancoveanu, de fapt, de cand sunt impreuna

2020 a fost un an greu pentru multi romani, nu doar pentru vedete. Cu toate astea, la final de an, Andreea Marin rupe tacerea si ne spune cum au fost ultimele luni pentru ea. Mai ales cum a influentat-o prezenta lui Adrian Brancoveanu, iubitul ei. Andreea Marin rupe tacerea despre iubitul ei Vedeta TV, care . continuă pe Playtech

Ce a dezvaluit Andreea Marin despre fata ei. Ce a facut Violeta

2020 a fost un an greu pentru toata lumea, si nici indragita prezentatoare nu a fost ferita de obstacole. Andreea Marin a facut o marturisire neasteptata despre ce s-a intamplat cu fiica ei, Violeta, in ultimele luni. Vedeta a fost mandra de reactia adolescentei: A inteles si a reactionat matur. Ce a dezvaluit Andreea Marin .

Dezvaluiri nestiute despre soprana Maria Macsim Nicoara. Beatrice Rancea rupe tacerea

Beatrice Rancea vine cu detalii nestiute despre cazul care continua si acum sa socheze. Ce mesaj i-a trimis Mariei Macsim Nicoara chiar inainte sa intre in coma, dupa incidentul petrecut in propriul imobil? Beatrice Rancea, detalii despre cazul sopranei Maria Macsim Nicoara Cazul Mariei Macsim Nicoara inca socheaza si la moment si este in continuare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )