Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristina Spatar, declaratie halucinanta despre iubitul ei. Ce a putut spune despre el live, la tv

Playtech Playtech,
Cristina Spatar, declaratie halucinanta despre iubitul ei. Ce a putut spune despre el live, la tv

Cristina Spatar a facut o declaratie halucinanta despre iubitul ei. Ce a putut spune despre el live, la tv, cititi in randurile de mai jos. Iubitul cantaretei este mai mic ca ea cu 21 de ani. Cristina Spatar, declaratii incredibile despre iubitul cu 21 de ani mai mic. Cum se comporta Tiberiu Varzaru cu copiii . continuă pe Playtech

Cristina Spatar, in plin proces cu fostul sot. E rusinos ce refuza barbatul sa faca

Dupa opt ani de casnicie, Cristina Spatar este in plin proces cu fostul sot. Cantareata trece printr-o adevarata drama in ultima perioada. E rusinos ce refuza barbatul sa faca, desi au trecut patru ani de la separare. Drama prin care trece Cristina Spatar Timp de opt ani, Cristina Spatar si Alin Ionescu au format unul .

Cum se simte Ion Dichiseanu, de fapt. Ce a putut spune despre Raed Arafat, dupa externare

Dupa cateva saptamani in care a fost in spital, Ion Dichiseanu a dezvaluit, in cadrul emisiunii La Maruta, cum se simte. Toti au ramas uimiti de ce a putut spune actorul despre Raed Arafat. Ion Dichiseanu, despre Raed Arafat in urma cu o luna, marele actor era internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Parintele Francisc Dobos, declaratie surprinzatoare despre aghiasma si covid-19

Parintele Francisc Dobos, ce slujeste la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, a notat un mesaj pe reteaua de socializare Facebook pentru credinciosi. Parintele Francisc Dobos, declaratie surprinzatoare Astfel, el i-a indemnat pe oameni sa nu confunfe aghiasma cu vaccinul impotriva coronavirusului. Preotul a spus ca vaccinul nu este obligatoriu, insa nu trebuie folosita credinta pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )