Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Burcea, in scandal cu Florin Zamfirescu. De la ce a pornit totul: Joaca prin paturi rol de Casanova?

Playtech Playtech,
George Burcea, in scandal cu Florin Zamfirescu. De la ce a pornit totul: Joaca prin paturi rol de Casanova?

Razboi de zile mari intre doi actori ai Romaniei. George Burcea este in scandal cu Florin Zamfirescu, dupa ce acesta l-ar fi jignit pe iubitul Vivianei Sposub si l-ar fi numit Casanova. Florin Zamfirescu, atac la George Burcea Dupa postarea facuta pe pagina de Facebook in care marele actor il ironizeaza pe fostul sot al . continuă pe Playtech

Florin Zamfirescu nu-l recunoaste pe George Burcea ca actor: Joaca prin paturi rol de Casanova? Reactia acestuia

Replici neasteptate intre celebrul actor Florin Zamfirescu si George Burcea. Seniorul s-a intrebat cine e acesta, ce cariera are si, mai ales, daca joaca rolul de Casanova, de cuceritor. George Burcea nu s-a ferit si a raspuns public.

Ce a facut George Burcea pentru Viviana Sposub. Si Andreea Balan va fi invidioasa

George Burcea si Viviana Sposub par mai indragostiti ca niciodata, iar cei doi nu se mai feresc deloc sa-si arate sentimentele in public. Astfel ca de Craciun, actorul i-a facut o declaratie de dragoste iubitei lui, demonstrand ca soarele rasare dupa ploaie. Ce a facut George Burcea pentru Viviana Sposub Pentru ca George Burcea este .

Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. George Burcea e un mare norocos!

Formele apetisante ale Vivianei Sposub au starnit multe controverse in randul barbatilor. Asadar, ea a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor. Are silicoane iubita lui George Burcea? Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare inca de cand a aparut la Vorbeste lumea, Viviana Sposub a atras privirile multor barbati. Asadar, lumea s-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )