Libnet.ro
UNICEF

09:15

Si-a dat iubitul in judecata din cel mai ireal motiv. Toate femeile din lume vor aplauda initiativa ei

Playtech Playtech,
Si-a dat iubitul in judecata din cel mai ireal motiv. Toate femeile din lume vor aplauda initiativa ei

Sa astepti ca partenerul tau sa isi ia angajamentul poate fi cateodata foarte frustrant. Astfel, o femeie nu a mai putut astepta si a luat masuri extreme dupa ce iubitul ei nu a respectat promisiunea de a se casatori cu ea. Femeie si-a dat iubitul in judecata din cel mai ireal motiv Dupa ce s-a . continuă pe Playtech

BVB BET - la cel mai inalt nivel de la caderea din februarie-martie

Prime Transaction: Lichiditatea a fost sustinuta detranzactiileinvaloare de 28,15 milioane de lei cuobligatiunileBCR26 Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia SIF-urilor, a incheiat ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii la 9. 550,57 de puncte, cel mai inalt nivel de la prabusirea din februarie-martie, cauzata de valul de vanzari in panica dat de perspectivele sumbre ale economiei in conditiile raspandirii pandemiei de Covid-19 pe intregul glob.

Joseph Safra, cel mai bogat bancher din lume, a murit la 82 de ani Cum a devenit urmasul unor bancheri ai Imperiului Otoman cel mai bogat om din Brazilia

Joseph Safra, un finantist brazilian cu origini libaneze, a murit la varsta de 82 de ani, acesta fiind cel mai bogat om din Brazilia si cel mai bogat bancher din lume, relateaza Reuters si Globo.

Doliu la nivel mondial. A murit cel mai rapid om din lume

Cel mai rapid om din lume s-a stins din viata! Reusita lui a intrat in istorie, iar clipele care i-au adus succesul la nivel mondial cu siguranta nu vor fi uitate niciodata. Iata povestea lui Chuck Yeager! A murit cel mai rapid om din lume Chuck Yeager, cunoscut drept cel mai rapid om din lume, .

Cel mai distribuit mesaj pe Twitter in 2020

Utimul tweet de pe contul lui Chadwick Boseman, care anunta decesul actorului la varsta de 43 de ani, a fost cel mai distribuit mesaj pe Twitter anul acesta si cel care a primit cele mai multe aprecieri din istoria platformei. Actorul american, cunoscut pentru rolul din filmul Black Panther, din celebra serie Marvel, a murit in luna august.

Averea Dianei Sosoaca e colosala. Este cel mai bogat lider de la AUR

Alianta AUR, din outsiderul vazut de toata clasa politica, a devenit peste noapteroata din Parlament. AUR a devenit peste noapte partidul care poate destabiliza sau concretiza noua ordine politica din Parlamentul Romaniei. Printre membrii aliantei, remarcati in presa, in afara de co-presedinti, este si avocatul Diana Iovanovici-Sosoaca. Avocatul, acum in postura de Senator de Iasi, .

Nutritie si sanatate: Varstele la care alcoolul este cel mai daunator pentru creier

Alcoolul are multe efecte negative bine documentate asupra sanatatii, dar un nou articol scoate in evidenta care sunt perioadele din viata in care este cel mai daunator, mai ales cand este vorba despre creier.

Alex Bodi, distrus in puscarie. Este halucinant ce-i lipseste cel mai mult dupa gratii

Procurorii au documentat pas cu pas toate infractiunile retelei din care facea parte Alex Bodi inca din 2014. Abia dupa 6 ani au actionat, cand una dintre victime, chiar fosta sotie a controversatului afacerist din Medias, a decis sa povesteasca totul. Astfel, din 13 noiembrie barbatul sta in spatele gratiilor. El ar fi ajuns acum .

Youssoufa Moukoko a devenit, la 16 ani si 18 zile, cel mai tanar debutant in Champions League

Jucatorul Youssoufa Moukoko Borussia Dortmund) a devenit, marti, la varsta de 16 ani si 18 zile, cel mai tanar jucator care debuteaza in Champions League, informeaza UEFA.

Rares Bogdan: Guvernul Orban a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu exceptia razboaielor mondiale. Nu avem ce sa le reprosam colegilor nostri, nici Presedintele

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, s-a aratat de parere ca nimeni din partid nu are ce sa le reproseze ministrilor din guvernul Orban, care a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu.

Cel mai mare pom de Craciun din lume si-a aprins luminitele

Cel mai mare pom de Craciun din lume, amenajat in muntii Apenini din apropierea orasului Gubbio, din Italia, si-a aprins luminitele. Structura sa impresionanta a intrat in Cartea Recordurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )