Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar. O acuza ca face amor pe bani cu altii

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar. O acuza ca face amor pe bani cu altii

Jasmine, dansatoarea de muzica orientala, a fost surprinsa de catre paparazzi Impact. ro, dupa ce fostul ei iubit milionar a dat-o afara din casa, pentru ca l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al lui. Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar Barbatul a acuzat-o pe celebra dansatoare ca intretine relatii sexuale . continuă pe Playtech

Covid-19 darama inca o vedeta din Romania. A ajuns de urgenta la spital, iar starea lui este critica (exclusiv)

In ultima perioada, din ce in ce mai multe vedete cad rapuse de COVID-19. Ultimavictima a virusului este unul din cei mai indragiti impresari din muzica romaneasca. Este vorba de celebrul impresar Lucian Ionescu, internat de urgenta la Spitalul Clinic Dr. Cantacuzino, din Bucuresti. Lucian Ionescu, impresarul artistilor romani, in stare grava Celebrul impresar .

Singura vedeta din Romania care a imitat-o perfect pe Cleopatra Stratan. Cine e, de fapt, artista

Aseara a avut loc marea finala a show-ului Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Sezonul 15 a fost unul plin de surprize. Cea mai mare a fost micuta Ami, care a demonstrat, pe tot parcursul emisiunii ca a meritat sa castige finala. Ami a avut transformare spectaculoasa Dupa un sezon plin de transformari spectaculaose .

Vedeta TV din Romania, miracol inainte de Craciun. Este insarcinata, totul a fost tinut secret pana azi

O vedeta TV din Romania a simtit pe pielea sa minunea Craciunului: a ramas insarcinata dupa o lunga asteptare. Cat de nerabdatori suntem sa te cunoastem! Cat de mult te-am asteptat! Miracol inainte de Craciun. Vedeta TV a ramas insarcinata Laura Andreica, prezentatoare de stiri Antena Stars, a anuntat pe contul sau de socializare ca .

Cine este castigatoareaBravo, ai stil! Celebrities, cea mai stilata vedeta din Romania

Sambata a fost desemnata cea mai stilata vedeta din Romania. Bravo, ai stil! Celebrities este cea mai cunoscuta competitie de stil televizata din Romania, iar in acest sezon, au concurat mai multe vedete care s-au intrecut in tinute si in momente. Oana Radu, Cristina Siscanu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Deea Codrea si Andreea Tonciu au demonstrat cat de muncitoare au fost de-a lungul editiilor.

Bruneta care vrea sa ia cu asalt Bravo, ai stil! Este cea mai iubita vedeta din ultimii 2 ani

Este castigatoarea a doua sezoane Puterea Dragostei, si-a construit o comunicate de invidiat pe Instagram si este cautata de televiziuni, crescand audienta cu fiecare aparitie. Este vorba despre Bianca Comanici, care, desi recunoaste ca nu este o impatimita a modei, i-ar face placere sa participe la emisiunea Bravo, ai stil. Bianca Comanici, bruneta care vrea .

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

Controversata reclama a lui Fuego pentru Pepsi. De ce s-a revoltat publicul din Romania pe Facebook

In perioada Sarbatorilor de iarna majoritatea companiilor mari isi fac reclama la produsele de sezon. in cazul de fata vorbim de noua campanie de iarna a gigantului Pepsi. Numai ca ineditul acestei noi campanii, in Romania, a starnit reactii pe retelele de socializare, la aparitia lui Fuego intr-unul din aceste clipuri. Unele ironice, altele rautacioasse, .

Ciolos: Am o nemultumire privind prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern Felul in care a actionat politic si profesional, departe de a fi o referinta pentru educatia din Romania

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a transmis, miercuri, pe Facebook, ca, la fel ca o mare parte a societatii civile si precum multi colegi de-ai sai, are o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern. El spune ca felul in care Sorin Cimpeanu a actionat politic si profesional in ultimii ani este departe de ceea ce ar trebui sa fie un parcurs politic decent si o referinta pentru educatia din Romania.

Colegiul Medicilor din Romania recomanda vaccinarea impotriva COVID-19

Colegiul Medicilor din Romania CMR) recomanda, intr-un comunicat transmis miercuri, vaccinarea impotriva COVID-19 si lanseaza un apel catre autoritati sa asigure derularea in conditii bune a acestei campanii de imunizare, pe care o catalogheaza drept fara precedent.

EXCLUSIV Cantareata din Romania care a ajuns la sapa de lemn. Si-a dat in judecata fostul sot

Ieri se scalda in lux, azi este in faliment! Regina R& B, Cristina Spatar 47 de ani), este la pamant cu banii. Pandemia de coronavirus i-a bagat in faliment si ultima afacere din care solista spera sa mai scoata bani macar pentru plata chiriei. Nu mai merge, inca de la inceputul pandemiei am inchis afacerea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )