Libnet.ro
UNICEF

07:00

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Playtech Playtech,
Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top . continuă pe Playtech

Romania, cea mai periculoasa tara din UE pentru biciclisti si pietoni

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) cand vine vorba de numarul biciclistilor care au decedat in accidente rutiere raportat la totalul populatiei, cu 10 decese la un milion de locuitori in anul 2017, la polul opus situandu-se Cipru si Luxemburg cu niciun deces, arata datele publicate marti de Eurostat, citate de Agerpres. Media la nivelul UE este de 3,9 decese la un milion de locuitori. De asemenea, datele Eurostat mai arata ca rata de decese in randul pietonilor in cazul accidentelor rutiere este cea mai mare in Romania 37 decese la un milion de locuitori), iar cea mai scazuta in Danemarca trei decese la un milion de locuitori).

Digi24: Cea mai bogata familie din lume castiga 4 milioane de dolari pe ora. Ce afaceri merg cel mai bine

Cele mai bogate 25 de familii din lume au o avere de 1. 400 de miliarde de dolari, cu un sfert mai mult fata de anul trecut. Potrivit Bloomberg, cea mai bogata familie, Walton, castiga 4 milioane de dolari pe ora.

ANALIZA: Londra, cea mai vizitata capitala din lume in 2019

Londra, Paris si Amsterdam sunt cele mai vizitate capitale din lume in 2019, in timp ce Bucuresti se afla pe pozitia 61 la nivel mondial si pe 28 in topul capitalelor europene, conform analizei realizate de reprezentantii unei platforme online de cautare pentru calatorii.

Descoperiti. Premiera jurnalistica: harta celor mai puternice clanuri din Romania

Andreea Sava a prezentat, sambata, la Descoperiti, in premiera la o televiziune din Romania, harta celor mai puternice clanuri din tara noastra, realizata de fostul senator Marius Marinescu. Exista cel.

Programul Rabla se intoarce Cea mai ieftina Dacia noua costa cat una rulata

Veste excelenta pentru romanii care vor o masina noua super accesibila! Programul Rabla se intoarce. Prima de casare se ofera din nou, de azi, tuturor acelora care renunta la masina mai veche de 8 ani pentru.

EUROSTAT: Romania are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

Romania, din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene.

Romania: Cea mai periculoasa tara din UE pentru biciclisti

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) cand vine vorba de numarul biciclistilor care a.

Alarmant! Romania este cea mai periculoasa tara din UE pentru biciclisti si pietoni

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana cand vine vorba de numarul biciclistilor care au decedat in accidente rutiere raportat la totalul populatiei, cu 10 decese la un milion de locuitori in anul 2017,.

Romania, cea mai periculoasa tara din UE pentru biciclisti si pietoni

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) cand vine vorba de numarul biciclistilor care a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )