Libnet.ro
UNICEF

20:02

Alerta meteo ANM. Atentie, soferi! Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil sa conduci

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Atentie, soferi! Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil sa conduci

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca 36 de judete sunt sub cod galben de ceata vineri dimineata, 27 noiembrie 2020. Avertizarile sunt valabile pana la ora 10:00. Alerta ANM: Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil de condus Conform ANM, pana la ora 9:00 va fi ceata in judetele: Alba zona joasa, . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Cum va fi iarna lui 2020. Adevarul despre ninsori puternice, viscol si ger

Pentru iarna acestui an, ANM anunta prognoza meteo cu temperaturi ce se vor situa in jurul celor normale pentru acest interval. in acelasi timp, cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana in regiunile extracarpatice. in restul teritoriului precipitatiile vor fi in general deficitare, mai ales in nordul extrem .

Atentie, soferi! Greseala de la volan pe care politia o poate vedea acum. Ramai fara permis instant

Alerta pentru toti soferii! Au fost folosite recent camerele care te prind daca faci aceasta greseala. Aparatele au avut un mare succes in Australia, insa urmeaza a fi folosite si in Europa. Politia poate vedea acum daca faci aceasta greseala la volan Olanda este primul stat din UE care foloseste efectiv aceste camere speciale cu .

Avertisment meteo ANM. Vremea pe 1 decembrie se schimba brusc. Cu cat scad temperaturile

Se pare ca odata cu 1 decembrie si Ziua Nationala vine si frigul in Romania. Atat numarul participantilor la festivitatile din acest an, cat si gradele vor mici. Iata ce anunta meteorologii pentru ziua de 1 decembrie. Vremea se schimba brusc pe 1 decembrie Potrivit meteorologilor ultimele date arata o schimbare in privinta prognozei meteo .

Cod galben de ceata in 6 judete din Romania, anuntat pentru dupa-amiaza zilei de joi

Meteorologii ANM au emis o atentionate de tip cod galben, de ceata, pentru 6 judete din Romania. Avertizarea a intrat in vigoare la ora 14. 00 si este valabila pana la ora 17. 00, iar ANM anunta ca vizibilitat.

Prognoza meteo ANM pentru zilele urmatoare. Vreme inchisa si temperaturi in scadere

Prognoza meteo ANM. Temperaturi in scadere. Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii.

Avertizare meteo nowcasting. 9 judete din Romania, sub cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis in dimineata zilei de 26 noiembrie, trei avertizari de tip cod galben, pentru ceata. Atentionarile sunt valabile pentru noua judete din Romania, iar.

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de .

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis. in ce oras se afla

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis a fost deschisa la Timisoara. Cafeneaua a fost deschisa la Timisoara saptamana trecuta ofera produse pe baza de cannabidiol CBD), fiind singura de aest gen din Romania. S-a deschis prima cafenea din Romania care ofera produse pe baza de cannabis. Cat costa o cafea Prima .

Actorul din Romania care si-a riscat viata pentru un rol. A fost aruncat in Dunare (exclusiv)

Un actor iubit din Romania si-a riscat viata pentru un rol. Acesta a fost aruncat in Dunare. Ce a patit Despre ce rol e vorba si in ce film pot vedea romanii secventa deosebita, dar si riscanta din care a facut parte artistul? Un actor roman si-a riscat viata pentru un rol Arta cere sacrificii, .

Inna e mai presus de legile din Romania?! Ce a facut marea vedeta, nu i-a pasat de oameni

Inna a lasat din nou impresia ca nu ii sta gandul deloc la pandemie. Artista pare sa fie adepta miscarii faramasca, lucru constatat in urma actiunilor sale, in special cea recenta, cand a fost surprinsa de fotoreporterii CanCan, in Bucuresti, intr-o ipostaza neconforma cu legile din Romania. Legea, o bariera peste care Inna trece des.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )