Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alerta meteo ANM. Se strica vremea grav in Romania. 8 judete sunt sub cod galben

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Se strica vremea grav in Romania. 8 judete sunt sub cod galben

Sunt vesti proaste dupa ce ANM a lansat o alerta meteo conform careia se strica vremea grav in Romania. Astfel, 8 judete sdin Romania sunt sub cod galben. Alerta meteo ANM. 8 judete din Romania sunt sub cod galben de vant Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Cod galben in Romania de vant puternic. Zonele pe care trebuie sa le eviti

Alerta meteo. Administratia Nationala de Meteorologie a lansat un cod galben de vant puternic in Romania. Astfel, vantul face ravagii in sase judete din tara. Care sunt localitatile, vedeti un pic mai jos, precum si cand expira avertizarea meteo. Cod Galben de vant puternic in maimulte judete din Romania. Cand expira Meteorologii Administratiei Nationale de .

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea in toata tara: ce temperaturi avem la final de saptamana

Meteorologii Administratiei Nationale au refacut prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Potrivit prognozei meteo ANM, vremea se schimba in toata tara. Incredibil ce temperaturi sunt anuntate la acest final de saptamana. Vremea schimba foaia. Avertizare meteo din partea ANM pentru acest final de saptamana. Ce se intampla cu temperaturile in weekend Potrivit noii prognoze a meteorologilor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )