Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo ANM. Urgia loveste Romania! Vine frigul si ninsorile incep sa apara: judetele vizate

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Urgia loveste Romania! Vine frigul si ninsorile incep sa apara: judetele vizate

Avertizarile de vreme severa au fost prelungite, asa ca urmeaza alte zile ploioase. Alerta ANM: Cod galben de vant puternic in 16 judete, precipitatii si ninsori in unele regiuni ale teritoriului. Alerta meteo ANM: Cod galben de vant si precipitatii mixte Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis cod galben de vremea . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Cand vor veni ninsorile in Romania. Este oribil ce se va intampla in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis noi avertismente pentru sezonul rece. Cand vor veni ninsorile in Romania si ce zone vor fi afectate prima data de fenomenele meteo? Iata prognoza meteo pentru perioada urmatoare! Alerta meteo: Cand vor veni ninsorile? Un val rece loveste Romania, iar ninsorile isi vor face aparitia mai .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: rafale de vant de 100 de kmh

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru ziua de marti, 13 octombrie. Meteorologii spun ca temperaturile vor scade in partea de vest a Romaniei. Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania Potrivit meteorologilor, marti vremea va fi local mai rece pentru perioada aceasta, iar in restul teritoriului, valorile termice se vor situa aproape de .

Alerta meteo ANM. Vortexul polar pune stapanire pe Romania! Temperaturile scad brusc, vine marele frig

In plina perioada de pandemie de coronavirus, specialistii vin cu noi date alarmante ce provoaca ingrijorare in Europa. Dupa ce in primele saptamani de toamna temperaturile au avut valori cu mult peste media celor normale pentru perioada la care ne aflam, specialistii spun ca, incepand de weekendul acesta, un val de aer polar va lovi .

Alerta meteo ANM. Vin furtunile: cod portocaliu in mai multe judete din Romania

Pentru astazi avem o Alerta meteo ANM de Cod galben si portocaliu. ANM anunta pentru toata ziua de astazi, 13 octombrie, precipitatii abundente si temperaturi scazute. Avertizarea de Cod Galben este insitutita pana in aceasta seara, la ora 21:00. Alerta meteo ANM Pe parcursul zilei de astazi, 13 octombrie, vor fi variatii termice importante, astfel .

Prognoza meteo: Un val de precipitatii abundente loveste Romania. Unde vin ninsori si cat de frig se anunta

Meteorologii anunta variatii termice importante in urmatoarele doua saptamani si ploi multe. Conform prognozei meteo Administratiei Nationale de MeteorologieANM), valabila pana pe 25 octombrie, termometrele vor arata si 1 grad Celsius la munte, unde sunt asteptate, pe creste, lapovita si ninsori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )