Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: ninsori in multe judete din tara

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: ninsori in multe judete din tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Conform meteorologilor, avem parte de o alerta meteo serioasa de vreme rea. Ninsorile isi vor face astfel aparitia in cele mai multe zone din tara. Alerta meteo ANM. Ninsorile cuprind Romania Meteorologii avertizeaza ca iarna nu mai are deloc rabdare si-si intra serios . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Cod galben in Romania de vant puternic. Zonele pe care trebuie sa le eviti

Alerta meteo. Administratia Nationala de Meteorologie a lansat un cod galben de vant puternic in Romania. Astfel, vantul face ravagii in sase judete din tara. Care sunt localitatile, vedeti un pic mai jos, precum si cand expira avertizarea meteo. Cod Galben de vant puternic in maimulte judete din Romania. Cand expira Meteorologii Administratiei Nationale de .

Alerta meteo ANM. Vin ninsorile abundente si viscolul. Iarna pune stapanire pe Romania

Alerta meteo ANM, azi, 6 decembrie. Vin ninsori abundente si viscol la munte. Ger in estul Transilvaniei. La Toplita si Joseni termometrele vor arata -14 grade Celsius. Atentionari nowcasting ANM. Meteo: vin ninsorile abundente si viscolul Vremea se raceste astazi in sud si in est, pe unde ramanem cu atmosfera inchisa. in restul teritoriului, avem .

Alerta meteo ANM. Se strica vremea grav in Romania. 8 judete sunt sub cod galben

Sunt vesti proaste dupa ce ANM a lansat o alerta meteo conform careia se strica vremea grav in Romania. Astfel, 8 judete sdin Romania sunt sub cod galben. Alerta meteo ANM. 8 judete din Romania sunt sub cod galben de vant Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de .

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. Unde se anunta lapovita si ninsori

Vremea rea loveste din nou Romania. Meteorologii anunta precipitatii, care se vor extinde in toate regiunile. Mai intai sub forma de ploaie, acestea se vor transforma apoi in lapovita si ninsoare, cu precadere in sudul, centrul si estul teritoriului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )