Libnet.ro
UNICEF

09:30

ANM anunta cod portocaliu de ploi si grindina. Ce judete sunt afectate si pana cand tine avertizarea

Playtech Playtech,
ANM anunta cod portocaliu de ploi si grindina. Ce judete sunt afectate si pana cand tine avertizarea

Meteorologii vin cu vesti proaste legate de vreme. ANM a emis o avertizare cod galben si cod portocaliu de ploi si grindina care vizeaza mai multe judete din nordul, vestul si centrul tarii. ANM a emis duminica, 7 iulie, noi avertizari de vreme rea. Prima atentionare, cod galben, intra in vigoare la pranz, la orele . continuă pe Playtech

Alerta ANM: Cod portocaliu si Cod galben de ploi si grindina in mai multe regiuni din tara. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, care vizeaza mai multe judete din nordul, vestul si centrul tarii. Avertizarea este valabila pana duminica seara, la ora 18, cand va intra in vigoare si un Cod portocaliu valabil in vestul, sudul si sud-vestul tarii.

ANM a emis cod portocaliu si cod galben, in Bucuresti si in mai multe judete. Ploi abundente, in mai multe zone

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod portocaliu, in Bucuresti si Ilfov, si cod galben in mai multe judete din tara. Specialistii meteo anunta ploi abundente, in mai multe zone. ANM, cod portocaliu si cod galben, in Bucuresti si in mai multe judete din tara ANM a emis, vineri dimineata, un cod portocaliu de furtuna .

Cod portocaliu de furtuna. Meteorologii anunta grindina si ploi puternice

O avertizare nowcasting de cod portocaliu a fost emisa vineri de meteorologi pentru judetul Calarasi. pecialistii anunta la orele pranzului o furtuna puternica, insotita de grindini de mici dimensiuni.

Cod portocaliu in Bucuresti si in Ilfov. Cod galben in mai multe judete din tara. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata un Cod portocaliu de furtuna valabil pentru Capitala si Ilfov. Codul portocaliu va fi valabil pana la 11.

COD PORTOCALIU DE FURTUNA in Capitala: Anunt de ULTIMA ORA al meteorologilor(VIDEO)

Vreme severa in Capitala. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o avertizare cod portocaliu de furtuna pentru Bucuresti, valabila pana la ora 11.

Cod Portocaliu in judetul Gorj. Se vor semnala intensificari ale vantului, vijelii, averse ce vor avea si caracter torential

Meteorologii au emis o avertizare Cod Portocaliu pentru mai multe judete din partea de sud si vest a tarii, printe care si Gorjul.

Cod portocaliu si Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Arges si Valcea

Hidrologii au emis, vineri, noi atentionari Cod portocaliu si Cod galben de inundatii ce vor afecta,.

News Alert. Cod portocaliu de furtuna pentru Bucuresti si Ilfov

Meteorologii au instituit Cod portocaliu de furtuna pentru municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, av.

Cod portocaliu de furtuni in mai multe judete, cod galben in restul tarii

Romania a intrat duminica seara sub cod galben sau portocaliu de vijelii, ploi puternice cu descarcari electrice si grindina pana luni. in intervalul mentionat, in judetele Arad, Timis,.

Canicula in sudul si estul tarii. De duminica seara, ploi, grindina si vijelii in toata tara. Meteorologii au emis avertizari cod galben si portocaliu

Duminica dupa-amiaza vremea va fi caniculara in sudul si estul tarii, iar disconfortul termic se va accentua. in schimb, in vestul, centrul si nordul tarii vor fi averse torentiale si vijelii, de la ora 12. 00 pentru aceste zone intrand in vigoare o avertizare cod galben. Ploile si vijeliile se vor extinde apoi in toata tara, iar meteorologii au emis avertizari cod galben si portocaliu pentru toate judetele, incepand cu ora 18. Prognoza speciala pentru Capitala: Duminica va fi vreme caniculara. Luni sunt asteptate ploi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )