Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANM: Meteorologii au emis noi avertizari de furtuni. Cod portocaliu de ploi torentiale in 11 judete

Playtech Playtech,
ANM: Meteorologii au emis noi avertizari de furtuni. Cod portocaliu de ploi torentiale in 11 judete

ANM a emis o noua avertizare de vreme severa in cea mai mare parte a tarii. in 11 judete din Romania a fost emis cod portocaliu de ploi torentiale, valabil pana luni dimineata, 24 iunie. ANM: Cod portocaliu de furtuni in 11 judete Agentia Nationala de Meteorologie a transmis ca, de duminica, de la ora . continuă pe Playtech

Cod portocaliu de furtuna in sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi seara avertizari nowcasting Cod portocaliu de fur.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 23 de judete, de azi pana luni

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, o atentionare cod portocaliu de inundatii pe rauri din opt judete, pana duminica la miezul noptii. De asemenea, pe raurile din 15 judete este pericol de inundatii, de duminica, de la ora 15. 00, pana luni, la ora 24.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din mai multe judete pana la ora 23

Hidrologii au emis duminica o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Bacau, Harghita, Covasna si Vrancea, valabila intre orele 14:10 si 23:00. Ca urmare a precipitatiilor.

ANM: Cod portocaliu de furtuni de sambata pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre orele 15. 00 si 23. 00, si duminica, de la ora 15. 00 si pana luni, la ora 15. De asemenea, sambata intre orele 13. 00 si ora 23. 00 aproape jumatate de tara se afla sub avertizare Cod Galben, iar duminica dimineata pana luni la ora 15. 00 intreaga tara cu exceptia sud-vestul Romaniei se afla sub Cod galben.

Prognoza meteo: ANM anunta un nou cod portocaliu de furtuni si caderi de grindina. Ce zone sunt afectate

Prognoza meteo. ANM a emis o noua avertizare de vreme rea in cea mai mare parte a tarii. Au fost emise coduri galben si portocaliu de furtuni si caderi de grindina si acumulari insemnate de apa pe zone restranse. Prognoza meteo: disconfort termic si instabilitate atmosferica ANM a anuntat ca avertizarea este valabila pentru perioada .

ANM: Cod portocaliu de furtuna si grindina, de sambata si pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre .

Cod portocaliu de ploi torentiale in Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de averse torentiale pentru zonele de munte din patru judete din Moldova. Potrivit meteorologilor,.

Cod portocaliu de grindina si furtuna, pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre orele 15:00 si 23:00 si duminica, de la ora 15 si pana luni, la ora 15. Conform.

Cod portocaliu de averse si vijelii in localitati din judetele Buzau si Vrancea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata seara noi atentionari nowcasting Cod portocal.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )