Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cartela si telefonul Alexandrei Macesanu, gasite in urma unei piste date de Dinca. Unde se aflau in tot acest timp

Playtech Playtech,
Cartela si telefonul Alexandrei Macesanu, gasite in urma unei piste date de Dinca. Unde se aflau in tot acest timp

Conform ultimelor informatii aparute in presa, cartela telefonica a Alexandrei Macesanu a fost gasita in parcul din Caracal. Cartela si telefonul Alexandrei Macesanu, gasite in urma unei piste date de Dinca O masiva operatiune a autoritatilor se desfasoara la casa criminalului din Caracal, dar si in oras. Scafandrii din trei judete au cautat prin Dunare . continuă pe Playtech

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. Cartela si telefonul Alexandrei Macesanu au fost gasite in parcul din oras

Cartela telefonica a Alexandrei Macesanu a fost gasita in parcul din Caracal. Stire in curs.

Unde se afla telefonul Alexandrei Macesanu. Ce s-a intamplat cu aparatul si care sunt ipotezele anchetatorilor

A trecut mai bine de o saptamana de la disparitia Alexandrei Macesanu, iar ancheta deschisa in acest caz este in plina desfasurare si continua sa scoata la iveala noi detalii. Ce s-a intamplat cu tanara, unde se afla trupul ei daca a fost ucisa, asa cum declara Gheorghe Dinca, ce s-a intamplat cu telefonul fetei, .

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. Cartela telefonica a Alexandrei Macesanu a fost gasita in parcul din oras

Cartela telefonica a Alexandrei Macesanu a fost gasita in parcul din Caracal. Stire in curs.

Descoperire importanta in cazul tragediei din Caracal: Anchetatorii au gasit telefonul Alexandrei

DIICOT a confirmat vineri ca s-a descoperit telefonul Alexandrei Macesanu, fetei de 15 ani disparuta in urma cu peste o saptamana si despre care Gheorghe Dinca sustine ca a fost ucisa. Telefonul.

Scrisoare cutremuratoare primta de parintii Alexandrei Macesanu: Au implorat sa primeasca ajutorul si au avut speranta ca le va salva cineva

Mama si tatal Alexandrei Macesanu au primit o scrisoare infioratoare care a fost facuta publica. Scrisoarea vine din partea mamei uneia dintre artistele, care si-au pierdut viata in urma incendiului izbucnit.

Tatal Alexandrei Macesanu crede ca fiica lui inca este in viata: Sa o lase la o margine de drum, dar sa vina acasa!

Tatal Alexandrei Macesanu a facut primele declaratii de la disparitia fiicei sale. in ciuda faptului ca la audieri Gheorghe Dinca a declarat ca a omorat-o pe Alexandra, Nelu Macesanu pastreaza in suflet speranta ca fiica lui este vie. Avand in vedere acest lucru, el a lansat un apel disperat. Tatal Alexandrei Macesanu, mesaj disperat Ioan .

Documentul care schimba tot. Cronologia evenimentelor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu

Radu Tudor a prezentat marti seara, la Punctul de intalnire, evenimentele in ordine cronologica in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu. Ora 20:30, miercuri, 24 iulie - Domnul Macesanu Ion a.

Petitie online pentru decorarea Alexandrei Macesanu

Alexandra Macesanu este o eroina, au postat mai multe persoane pe paginile lor de Facebook. La randul ei, presedinta Coalitiei Federatia pentru Educatie, Daniela Visoianu, a initiat o petitie adresata presedintelui Romaniei, pentru decorarea Alexandrei Macesanu, una dintre victimele criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca.

BBC scrie in detaliu despre cazul Alexandrei Macesanu, care tine Romania cu sufletul la gura

BBC News a publicat un articol pe larg referitor la cazul Alexandrei Macesanu, in care detaliaza gafele autoritatilor si revolta pe care acestea le-au starnit in randul romanilor.

Cazul Alexandrei Macesanu, condus de interlopi aflati la carma statului

Pe 25 iulie 2019, la ora 17. 00, dupa sase ore de la apelurile la 112 ale Alexandrei Macesanu, seful operativ al IPJ Olt Nicolae Alexe l-a sunat pe Remus Radoi, zis si Codita, liderul uneia dintre cele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )