Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani. S-a intamplat chiar acum in jumatate din Romania

Playtech Playtech,
Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani. S-a intamplat chiar acum in jumatate din Romania

In cateva judete din nord-vestul tarii, o pana de curenta provocat mari probleme la alimentarea cu energie electrica. Cel putin 5 judete sunt afectate, fiind o problema la alimentarea cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani. Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani Vineri, 8 ianuarie, o problema de . continuă pe Playtech

Ploi, lapovita si ninsoare pana sambata, in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de viscol in 10 judete

Incepand de miercuri dupa-amiaza si pana sambata dimineata vor fi precipitatii, in special ploi, in cea mai mare parte a tarii, conform meteorologilor. De asemenea, zece judete sunt vizate de o avertizare Cod galben, fiind anuntate ninsori abundente si viscol in zonele de munte.

Cea mai mare plantatie de zmeura din Oltenia apartine unui tanar antreprenor. Vrem sa exportam in Europa

Un tanar antreprenor din judetul Gorj va infiinta, in aceasta primavara, cea mai mare plantatie de zmeura bio din Oltenia, cu ajutorul unui proiect finantat din fondurile europene in valoare de 700. 000 de lei. Plantatia se va numi Oltenia verde.

Ploi in cea mai mare parte a tarii De vineri, lapovita si ninsoare

Meteorologii anunta ca, incepand de joi, va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar de vineri va ninge si va fi lapovita, mai ales in dealurile Olteniei, Munteniei, in Transilvania si Moldova, unde se va depune zapada.

Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov inregistreaza cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Lista judetelor unde incidenta a scazut sub 1.5

Judetele Cluj, Ilfov, Timis, dar si municipiul Bucuresti au cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus, la 1. 000 de locuitori, potrivit datelor transmite marti de Grupul de Comunicare Strategica. in.

EUROSTAT: Danemarca, Franta, Estonia si Romania, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE, in noiembrie

Preturile productiei au crescut cu 0,4% in zona euro si in Uniunea Europeana in noiembrie, comparativ cu luna precedenta. Danemarca, Franta, Estonia si Romania au raportat cel mai semnificativ avans in randul celor 27 de state membre UE, conform Eurostat.

EUROSTAT: Vantul si apa furnizeaza cea mai mare parte a electricitatii din surse de energie regenerabila

Sursele de energie regenerabila au reprezentat anul trecut 34% din consumul brut de electricitate in Uniunea Europeana, o usoara crestere fata de 32% in 2018, arata datele publicate vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Pensiile speciale care se apropie de 20.000 de lei. in medie! Cea mai mare este de 77.000 de lei

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP), cea din bugetul careia se platesc si pensiile speciale de care beneficiaza peste 9. 000 de privilegiati, a publicat pe site-ul sau statistica privind platile efectuate in luna decembrie.

Ilfov, judetul cu cea mai mare rata de infectare. in total, 4 zone rosii, plus alte doua care se apropie de prag

4 judete continua sa ramana in scenariul rosu, cu o rata de incidenta de peste 3. Ilfov ramane lider din acest punct de vedere, cu o rata de infectare de 4. 14 la mia de locuitori, potrivit datelor.

Informare meteo de precipitatii in cea mai mare parte a tarii Cod galben de ninsori in 15 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare de precipitatii in general moderate cantitativ, valabila de vineri, ora 10. 00, pana sambata la aceeasi ora.

Pandemia a dus piata auto britanica la cel mai scazut nivel din ultimii 29 de ani. Modelul Ford Puma produs la Craiova a prins top 10 la vanzari

In Marea Britanie s-au inmatriculat 1,63 milioane de masini noi anul trecut, piata fiind la cel mai scazut nivel de dupa 1992 din cauza restrictiilor legate de pandemie si a faptului ca o perioada showroom-urile au fost inchise. Mai mult, scaderea anuala de 29% este cea mai mare inregistrata de piata auto din Regatul Unit din 1943 incoace.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )