Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Playtech Playtech,
Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de . continuă pe Playtech

Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuni, valabile in zone din Banat, Transilvania, Moldova, Crisana si Oltenia. Conform prognozei Administratiei Nationale de.

VREMEA. Meteorologii au facut anuntul. Avertizare de grindina si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis vineri dimineata atentionari Cod galben de averse, grindina si vijelii in localitati din judetele Covasna, Harghita, Bacau si Prahova. Potrivit.

Cod rosu de furtuna si grindina in mai multe judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a instituit, miercuri, o avertizare Cod rosu de averse torentiale, grindina si vijelii, valabila in localitati din judetele Bacau si Neamt. Potrivit m.

Val de atacuri cibernetice: Tot mai multe spitale din Romania raman fara acces la date din sistemele informatice

CERT-RO a avertizat miercuri ca a identificat o crestere semnificativa a atacurilor cu aplicatii malitioase de tip ransomware la nivel national in ultima perioada, observandu-se ca, pe langa utilizatorii casnici, atacatorii si-au indreptat atentia in special catre institutii din domeniul sanatatii, numarul entitatilor afectate fiind in crestere. Amintim ca luna trecuta, un spital din judetul Alba nu a mai avut acces la date din sistemul informatic, in urma unui atac similar.

Alerta meteo: cod galben de ploi torentiale, grindina si vijelii in aproape toata tara

Meterologii vin cu vesti proaste pentru inceputul acestei saptamani. ANM a emis un cod galben de vreme valabil in mai multe judete din tara. UPDATE ANM a emis cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata si cantitati de apa insemnate pentru aproape toata tara. Exceptie fac judetele Tulcea si Constanta. Avertizarea intra .

Baile Herculane se transforma intr-un mare santier. Mai multe dintre cladirile istorice vor fi reabilitate cu bani europeni

Baile Herculane se vor transforma intr-un santier imens in zilele care urmeaza. Primaria va demara lucrarile la mai multe obiective din statiune. Este vorba despre un parc, o piata trei poduri si un hote.

Viorica Dancila: Presedintele Iohannis a intrat in campanie electorala, deci ma astept la mai multe blocaje

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara ca se asteapta la mai multe blocaje din partea presedintelui Klaus Iohannis, avand in vedere ca acesta si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la.

Cod portocaliu de furtuna si grindina pana miercuri seara in aproape toata tara. Cum va fi vremea in Capitala

Meteorologii au emis un nou cod portocaliu de furtuni si grindina care a intrat in vigoare astazi, incepand cu ora 10. 00, si este valabil pana miercuri, ora 23. 00 pentru aproape toata tara.

Cod portocaliu de furtuna in sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi seara avertizari nowcasting Cod portocaliu de fur.

Salajul, din nou sub cod portocaliu. Avertizare RO-ALERT de ploi si grindina

Sistemul de altertare a populatiei a emis, pentru a doua zi consecutiv, o alerta de cod portocaliu pentru judetul Salaj.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )