Libnet.ro
UNICEF

00:07

Judetul din Romania unde impozitul in 2021 se va majora cu 500%. Vom avea taxe mai mari

Playtech Playtech,
Judetul din Romania unde impozitul in 2021 se va majora cu 500%. Vom avea taxe mai mari

Taxele si impozitele locale au fost intotdeauna subiect aprig de discutie in mai toata tara. Sunt destule judete in care si anul acesta, dar si in anii trecutti, au fost majorate aceste taxe si impozite. Dar, din pacate, vestea data locuitorilor jduetului Buzau, creaza panica si nemultumiri. Judetul Buzau va avea taxe majorate in 2021 . continuă pe Playtech

Vom avea taxe mai mari si mai multi someri. Judetul unde impozitul din 2021 se va majora cu pana la 500%

Proprietarii de cladiri si apartamente din Buzau vor plati impozite mai mari, dupa indexarea cu rata inflatiei stabilita in ultima sedinta a Consiliului Local Municipal. De asemenea, cei care au cladiri in paragina se aleg cu o majorare cu 500%, incepand din 2021.

10 spitale din Romania unde vor ajunge primele vaccinuri anti Covid destinate personalului medical

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunt.

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar. O acuza ca face amor pe bani cu altii

Jasmine, dansatoarea de muzica orientala, a fost surprinsa de catre paparazzi Impact. ro, dupa ce fostul ei iubit milionar a dat-o afara din casa, pentru ca l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al lui. Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar Barbatul a acuzat-o pe celebra dansatoare ca intretine relatii sexuale .

Drama unei prezentatoare TV din Romania. Nu mai poate avea copii dupa ce a nascut in pandemie

Diana Bart este cunoscuta publicului larg, acesta fiind prezentatoare de stiri, de mai multi ani la postul de televiziune Prima TV. Aceasta a nascut recent o fetita. Diana Bart are doua fetite, pe Maira si pe Armina, iar doctorii i-au dat un verdict dur cu privire la o alta potentiala sarcina. Drama unei prezentatoare TV .

Ciolos: Am o nemultumire privind prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern Felul in care a actionat politic si profesional, departe de a fi o referinta pentru educatia din Romania

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a transmis, miercuri, pe Facebook, ca, la fel ca o mare parte a societatii civile si precum multi colegi de-ai sai, are o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern. El spune ca felul in care Sorin Cimpeanu a actionat politic si profesional in ultimii ani este departe de ceea ce ar trebui sa fie un parcurs politic decent si o referinta pentru educatia din Romania.

Colegiul Medicilor din Romania recomanda vaccinarea impotriva COVID-19

Colegiul Medicilor din Romania CMR) recomanda, intr-un comunicat transmis miercuri, vaccinarea impotriva COVID-19 si lanseaza un apel catre autoritati sa asigure derularea in conditii bune a acestei campanii de imunizare, pe care o catalogheaza drept fara precedent.

EXCLUSIV Cantareata din Romania care a ajuns la sapa de lemn. Si-a dat in judecata fostul sot

Ieri se scalda in lux, azi este in faliment! Regina R& B, Cristina Spatar 47 de ani), este la pamant cu banii. Pandemia de coronavirus i-a bagat in faliment si ultima afacere din care solista spera sa mai scoata bani macar pentru plata chiriei. Nu mai merge, inca de la inceputul pandemiei am inchis afacerea.

Alerta alimentara. Alimentul periculos care se vinde in magazine. Justitia din Romania a decis ca acest produs nu e comestibil

Lantul de supermarketuri LIDL din Romania a contestat in instanta o amenda de 7. 000 de lei primita de la Protectia Consumatorului pentru crenvurstii de pasare pe care i-a pus in vanzare.

Periplul hotelurilor din Romania pentru a supravietui in perioada pandemiei COVID-19

Un studiu realizat de Cushman and Wakefield in parteneriat cu Federatia Industriei Hoteliere din Romania FIHR), care vizeaza hotelierii romani, a fost lansat in noiembrie 2020 pentru a intelege impactul COVID-19 asupra industriei hoteliere romanesti si viziunea lor cu privire la evolutia acestui sector, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )