Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteo 2021. Iarna face ravagii in toata Romania. Ce judete vor fi inghitite de ninsori

Playtech Playtech,
Meteo 2021. Iarna face ravagii in toata Romania. Ce judete vor fi inghitite de ninsori

Cu toate ca astazi ninge in aproape toata tara, temperatura maxima poate avea valori peste 18 20 grade, spune ANM. Pentru astazi, 11 ianuarie, a fost emis un Cod Galben in judetele Constanta si Tulcea. Aici, ANM anunta, intensificari ale vantului cu rafale ce vor depasi 55 60 kmh. Meteo 2021. Meteo 2021, . continuă pe Playtech

Alerta meteo 2021. Vortexul polar face ravagii in Europa. Cand vine valul temperaturilor negative mari

Cresterea temperaturilor in atmosfera superioara peste Polul Nord o sa faca ca gerurile maru sa coboare in emisfera nordica. Astfel, valurile de frig care o sa se raspandeasca peste America de nord, Europa si Asia, din a doua jumatate a lunii ianuarie vor fi precum cele din anul 2014, cunoscute drept vortex polar, ce au .

Furtuna de zapada Filomena face ravagii in Spania

Furtuna de zapada Filomena a facut ravagii in regiunea Madridului, unde mai multi oameni au fost blocati in masini pe timpul noptii, strazi sunt blocate si au cazut copaci. Aeroportul din Madrid este inchis, iar transportul feroviar a fost blocat.

Pesta porcina bantuie inca Romania. Mai importante sunt transporturile de lemne decat filiera cresterii porcului

Izbucnita in toamna anului 2018, pesta porcina africana PPA) nu da semne ca va disparea prea curand, ba din contra, boala face ravagii in mai multe judete din tara.

Prognoza meteo: Un val de aer rece pune stapanire pe Romania. Ce ne asteapta

Vremea se schimba radical in toata tara. Ploi puternice cuprind regiunile sudice, dupa care se extind in majoritatea regiunilor. Un val de aer rece aduce temperaturi scazute si polei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )