Libnet.ro
UNICEF

23:45

Meteo. Iarna face ravagii in Romania. Viscolul pune stapanire pe 10 judete

Playtech Playtech,
Meteo. Iarna face ravagii in Romania. Viscolul pune stapanire pe 10 judete

Meteo. Iarna face ravagii in Romania. Gerul pune stapanire pe tot mai multe zone din tara, fenomenul fiind datorat vortexului polar. Acest fenomen, spune ANM, vine dinspre Siberia si Polul Nord. Pana la finalul acestei saptamani sunt preconizate temperaturi sub nivelul de inghet, ajungand la -20 de grade celsius. Meteo. Iarna face ravagii in Romania, . continuă pe Playtech

Meteo. Vortexul polar pune stapanire pe Romania. Temperaturile scad drastic de mult

Meteo: Vremea a devenit rece in Romania saptamana aceasta. Avem temperaturi mai scazute preconizate in zilele urmatoare. Meteorologii explica aceste schimbari ca fiind datorate unui vortex polar care afecteaza Europa, in special continentul vestic si central. Meteo, Temperaturi de -20 de grade in perioada urmatoare La nivelul intregii tari ninge de aproximativ 24 de ore, .

Medicii din Romania, in alerta. Sindromul post-Covid care face ravagii in randul copiilor. Ce se intampla in spitale

Medicii trag un semnal de alarma cu privirea exploziei de cazuri Covid-19 in randul copiilor. Potrivit specialistilor, aceasta crestere alarmanta poate avea legatura cu socializarea din timpul sarbatorilor de iarna. Din pacate, un fenomen ingrijorator ii face pe medici sa fie reticenti cu privire la formele usoare de Covid-19 care se manifestau la inceputul pandemiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )