Libnet.ro
UNICEF

13:15

Meteo. Iarna se intoarce si face ravagii in Romania. Cod galben de viscol in mai multe judete

Playtech Playtech,
Meteo. Iarna se intoarce si face ravagii in Romania. Cod galben de viscol in mai multe judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au transmis, miercuri, o informare meteo de ploi abundente ce va tine pana sambata. Avertizarea meteo preconizeaza si lapovita si ninsoare in Oltenia, Muntenia, Transilvania si Moldova. De asemenea, o alerta de Cod galben va intra in vigoare miercuri la ora 18. 00 si anunta viscol la munte si in alte . continuă pe Playtech

Avertizare meteo nowcasting. Cod galben de ceata in 8 judete din Romania. Vizibilitatea, redusa sub 200 de metri

Meteorologii ANM au emis o averizare de tip cod galben, in dimineata zilei de miercuri, 6 inauarie, valabila pentru 8 judete din Romania, pana la ora 12. Meteorologii anunta ca stratul dens de ceata va.

Avertizare nowcasting. Meteorologii au emis un cod galben de vant puternic, valabil in 9 judete din Romania

Meteorologii ANM au emis in dimineata zilei de duminica, mai multe avertizari de tip cod galben,pentru intensificari ale vantului, valabile pentru 9 judete din tara. Atentionaarile meteorologilor sunt.

Alerta METEO de viscol si ninsori! Cod galben si cod portocaliu de vreme rea

Meteorologii au emis cu scurta vreme in urma o avertizare cod galben de ploi abundente, intensificari ale vantului si ninsori insemnate cantitativ si viscolite dar si un cod portocaliu de viscol puternic si ninsori abundente.

Alerta meteo nowcasting. Cod galben de ceata in 5 judete din tara si in municipiul Bucuresti

Pentru dimineata zilei de 4 ianuarie, meteorologii ANM au emis o avertizare de tip cod galben de ceata, pentru 5 judete din tara si pentru Bucuresti, valabile pana la ora 10. Se vor semnala conditii de.

Cod galben de ninsori in 11 judete! Meteorologii au facut anuntul in urma cu scurt timp

Meteorologii au emis in urma cu scurt timp un cod galben de ninsori, pentru 11 judete, valabil de miercuri, 6 ianuarie, ora 18. 00, pana joi, 7 ianuarie, ora 10.

Cod galben de ceata in mai multe judete din Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri seara o noua avertizare Cod galben de ceata .

Ploi, lapovita si ninsoare pana sambata, in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de viscol in 10 judete

Incepand de miercuri dupa-amiaza si pana sambata dimineata vor fi precipitatii, in special ploi, in cea mai mare parte a tarii, conform meteorologilor. De asemenea, zece judete sunt vizate de o avertizare Cod galben, fiind anuntate ninsori abundente si viscol in zonele de munte.

Dambovita si alte 12 judete, plus Bucurestiul, sub cod galben de ceata

Treisprezece judete si Bucurestiul se afla luni dimineata sub o avertizare cod galben de ceata. Judetele afectate sunt Teleorman, Giurgiu, Braila, Bacau, Constanta. Dambovita, Ilfov, Calarasi, Prahova, Ialomita, Iasi, Vrancea, Botosani.

Cod galben de ceata in 10 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, o avertizare de Cod galben de ceata densa in 10 judete, inclusiv in municipiul Bucuresti.

13 judete si Bucurestiul, sub cod galben de ceata

Treisprezece judete si Bucurestiul se afla luni dimineata sub o avertizare cod galben de ceata. }ntr-o parte din judete, ceata este asociata si cu burnita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )