Libnet.ro
UNICEF

17:30

Meteo. Vesti proaste de la ANM. Ce se intampla azi, in tara. Soferi, atentie!

Playtech Playtech,
Meteo. Vesti proaste de la ANM. Ce se intampla azi, in tara. Soferi, atentie!

Ziua de astazi, 26 noiembrie, intra in specificul perioadei in care ne aflam. Astazi temperaturi scazute, ceata, si posibilitatea de precipitatii, in mare parte din teritorii. ANM a emis un numar important de avertizari de tipnow-casting pentru mai multe judete. Astazi avem parte de o avertizare de Cod Galben record la nivelul Romaniei. Avertizare de . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru clientii RCS RDS. Ce se intampla cu internetul Digi Mobil

Cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in acest moment este DiGi Mobil. insa, din nefericire pentru multi clientii sai vine si o veste mai putin buna. Ce se intampla cu internetul de la DiGi Mobil Desi este cel mai mare operator de telecomunicatii din tara noastra, se pare ca la DiGi Mobil exista .

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de .

Vesti proaste pentru Simona Halep. Ce se intampla cu Australian Open 2021

Simona Halep a terminat anul 2020 pe locul 2 WTA si a reusit sa-si mai adauge trei titluri in palmares. Dar, per total, a fost un an mai degraba dezamagitor. in special din cauza eliminarii foarte rapide de la Roland Garros. Mai ales in conditiile in care a sarit si US Open tocmai pentru a .

Noi vesti proaste pentru Johnny Depp. Ce lovitura crunta a mai primit

Dupa ce a fost dat afara de la studioul Warner Bros, unde filma pentru Fantastic Beasts, apar noi vesti proate pentru Johnny Depp. Ce lovitura crunta a mai primit actorul?! Ce se intampla acum cu Johnny Depp in urma cu doar doua saptamani, Johnny Depp a anuntat ca a fost nevoit sa paraseasca distributia seriei .

Managerul de la Institutul Marius Nasta, vesti proaste pentru sarbatori: Decembrie va fi o luna in care vom plange mult

Beatrice Mahler, managerul de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, avertizeaza cu privire la numarul mare de decese care se inregistreaza in aceasta perioada, dar si in luna care urmeaza. Medicul insista asupra gravitatii situatiei, explicand faptul ca sistemul de sanatate a ajuns la epuizare. Care sunt pacientii cu putine sanse de salvare Beatrice Mahler .

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )