Libnet.ro
UNICEF

07:15

Milioane de lei dati cu frica de Dumnezeu. Cati bani a dat un primar bisericilor din judet

Playtech Playtech,
Milioane de lei dati cu frica de Dumnezeu. Cati bani a dat un primar bisericilor din judet

Primarii municipali din tara impart milioane de lei bisericilor pe care le au in judete. Metoda este legala, banii sunt dati de catre Guvern, iar acesti bani sunt, evident, de la contribuabili. Problema e ca acesti bani nu sunt impartiti intotdeauna dupa criterii obiective diferitelor culte din judete. De regula, ramane la latitudinea primarilor sa . continuă pe Playtech

COLOSAL: Cati bani a CASTIGAT Stefan Banica in ultimul an! Unii nu fac aceasta suma in toata viata

Intotdeauna a fost bine platit, dar datele financiare arata ca Stefan Banica Jr si-a dublat castigurile din muzica in ultimul an. Kanal Ddezvaluie cum a dat locitura indragitul.

Alerta! Au umblat deja in contul tau de pensii: Doar aici poti sa verifici cati bani mai ai!

In acest moment, aproximativ 7,2 milioane de romani contribuie la sistemul de pensii private obligatorii. Contributia la Pilonul II de pensii este obligatorie in cazul angajatilor care au mai putin de 35 de ani.

CA URMARE A DIMINUARII CHELTUIELILOR DE EXPLOATARE SI FINANCIARE Unirea Shopping Center profit de 23 milioane lei, in 2018

Unirea Shopping Center SCDM) a trecut pe profit anul trecut, administratorul celor doua centre comerciale din Bucuresti si Brasov inregistrand un rezultat pozitiv contabil de 23,22 milioane de lei in 2018, fata de o pierdere de 34,88 milioane de lei in anul anterior, ca urmare a diminuarii cheltuielilor de exploatare si financiare, informeaza compania printr-un raport remis Redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )