Libnet.ro
UNICEF

13:15

Orasele mari din Romania care vor avea tren-tramvai. Ce va face mijlocul de transport pentru calatori

Playtech Playtech,
Orasele mari din Romania care vor avea tren-tramvai. Ce va face mijlocul de transport pentru calatori

Cu toate ca suntem intr-o criza economica accentuata, exista doua judete din zona de vest a tarii care se dezvolta. Timis si Caras-Severin au demarat mai multe proiecte importante. Proiectele initiate de cele doua judete se bazeaza pe fonduri europene de infrastructura. Dezvoltarea are ca obiect infrastructura feroviara dar si cea a autostrazilor si soselelor. continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor. Ce gest a facut in plina pandemie

Sunt momente inedite cu Anca Serea, dupa ce a iesit din izolare. Cum a ajuns aceasta sa se salute cu prietenii, dupa ce sotul ei, Adi Sina, a fost infectat cu coronavirus. Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor Anca Serea si Adi Sina au trecut prin momente grele, dupa ce sotul acesteia a .

Vedeta din Romania care a incalcat doua legi grave, chiar ieri. Imaginile cu dovada sunt graitoare

Adrian Enache, rebelul permanent din muzica ramaneasca, nu se dezminte nici de data asta. Recent colegii de la Impact. ro l-au surprins pe rebelul Adrian Enache incalcand atat regulile de ciculatie, cat si cele epidemiologice. Adrian Enache uita de reguli Celebrul artist, Adrian Enache, este recunoscut pentru iesirile sale in derapaj. Dar de data asta a .

Vedeta din Romania care o duce bine in America, in pandemie. Cu ce se ocupa acolo

Cine a spus ca toata lumea e afectata de criza sanitara?! Vedeta din Romania care o duce bine in America, in plina pandemie de coronavirus, este dovada. Cu ce se ocupa acolo cantareata care locuieste in State de mai bine de zece ani?! Vedeta care o duce bine in Statele Unite ale Americii Desi intreg .

Vedeta din Romania care a facut un gest superb la farmacie. E plina de bani si da la altii

Una dintre vedetele din Romania a fost surprinsa de curand, in timp ce facea un gest nobil pentru o femeie sarmana de pe strada. Contrar zicalei conform careia persoanele bogate si celebre ar fi zgacite si nu le-ar pasa de necazul semenilor, cantareata eroina este un exemplu demn de urmat. Inima de mama nu i-a .

Artista din Romania care se bucura ca va divorta. Ce ii facea sotul ei

Analia Selis a spus totul despre divort! Vestita solista Analia Selis 43 de ani), care s-a nascut in Argentina si s-a stabilit in Romania, dupa casatoria cu violoncelistul Razvan Sima, a anuntat recent divortul de barbatul pe care l-a iubit 17 ani. Ea a dezvaluit, in exclusivitate pentru impact. ro, motivele care au dus la separare.

1 decembrie, Ziua Nationala. Ceremoniile care vor avea loc in Bucuresti si provincie

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, Ziua Nationala de 1 Decembrie va fi marcata cu totul altfel, fara parada militara traditionala si defilarea la care participau mii de oameni. Cu toate acestea, o .

1 decembrie, Ziua Nationala. Ceremoniile care vor avea loc azi in Bucuresti si provincie

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, Ziua Nationala de 1 Decembrie va fi marcata cu totul altfel, fara parada militara traditionala si defilarea la care participau mii de oameni. Cu toate acestea, o .

Actrita din Romania pe care nimeni nu o mai recunoaste la batranete. Ce drama traieste de cand s-a pensionat

In varsta de 84 de ani, ea este marea actrita din Romania pe care nimeni nu o mai recunoaste la batranete. S-a retras din viata publica in urma cu doi ani iar de cand s-a pensionat traieste o mare drama. Cine este actrita de nerecunoscut Ileana Stana-Ionescu, una dintre cele mai mari actrite din Romania, .

Dana Savuica, la 21 de ani de la prima coperta Playboy din Romania

Dana Savuica este prima vedeta din Romania care a pozat pe coperta revistei Playboy. Au trecut 21 de ani de atunci, iar vedeta arata la fel de bine. A demonstrat-o printr-un pictorial sexy ce aminteste de revista cu iepurasi.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Reteaua de autostrazi din Romania se va imbunatati cu 31 de kilometri

Reteaua de autostrazi din Romania se va imbunatati cu inca 31 de kilometri incepand din aceasta saptamana, dupa ce vor fi date in trafic lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda si Varianta de Ocolire Bacau, a declarat, luni, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, intr-o conferinta de presa la Prefectura Bihor, scrie Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )