Libnet.ro
UNICEF

09:45

Rezultate pe judete si orase la Bacalaureat 2019. Vezi ce note ai luat

Playtech Playtech,
Rezultate pe judete si orase la Bacalaureat 2019. Vezi ce note ai luat

Azi, 8 iulie, este ziua cea mare pentru elevii claselor a XII-a. Proaspetii absolventi de lice afla azi notele examenelor din cadrul Bacalaureatului. Iata rezultatele pe judete! UPDATE: S-au afisat REZULTATELE pentru examenul de bacalaureat 2019. Atentie, notele afisate sunt inainte de contestatii. Elevii au posibilitatea de a face contestatie in cursul zilei de astazi. continuă pe Playtech

Note bacalaureat 2019. Cati elevi au luat BAC-ul si care este situatia fata de ceilalti ani

Ministerul Educatiei Nationale a publicat, luni, 8 iulie, primele rezultate obtinute de elevii care au dat anul acesta bacalaureatul. Din datele publicate reise ca doar 63,78% dintre elevi au promovat examenul, fata de 69,7% anul trecut. Este cea mai slaba rata de promovabilitate din ultimii cinci ani. Note bacalaureat 2019. Doar 86. 794 de elevi au .

Edu.ro Rezultate Bacalaureat 2019 pe judete. Note pe antena3.ro

Edu. ro Rezultate Bacalaureat 2019 pe judete Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a incheiat joi cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii - E)d). Primele rezultate vor fi afisate de.

Rezultate Bacalaureat 2019. Edu.ro a afisat notele pe judete si in Bucuresti. Afla aici ce nota ai luat

Emotii pentru absolventii de liceu care sustinut Bacalaureatul. Astazi, 8 iulie, se afiseaza primele rezultate. Zi cu emotii pentru absolventii de liceu care au sustinut examenul de Bacalaureat anul acesta, in prima sesiune. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, primele rezultate se afiseaza astazi, 8 iulie. A trecut mai bine de o luna de la .

Edu.ro Rezultate Bacalaureat 2019 pe judete. Notele pe antena3.ro

Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Edu. ro Rezultate Bacalaureat 2019 pe judete Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2019 s-a incheiat joi cu proba scrisa la alegere a.

Rezultate bacalaureat 2019. Liceele unde niciun elev nu a luat BAC-ul

Azi, 8 iulie, proaspetii absolventi ai claselor a XII-a si-au aflat notele de la examenul de Bacalaureat. Din pacate, pentru unii n-au fost vesti prea bune, asa ca isi vor incerca norocul in sesiunea din toamna. Care sunt liceele unde niciun elev nu a promovat? Rezultate BAC 2019. Care sunt liceele unde niciun elev nu .

REZULTATE BACALAUREAT 2019: Notele au fost PUBLICATE AICI!

UPDATE: Notele de la Bacalureat 2019 s-au afisat! VEZI AICInotele din toata tara! REZULTATE BACALAUREAT 2019: Absolventii clasei a XII-a au terminat cu examenele de la bacalaureat, iar.

Rezultate Bacalaureat 2019 Alba. Un singur absolvent a obtinut media 10.00. Clasamentele, dupa medie, alfabetic si pe licee

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele la examenul de Bacalaureat 2019. in Alba, un singur absolvent a obtinut media 10.

Sapte medii de 10 la Bacalaureat 2019, in Arges. Cinci au fost obtinute de absolventi ai Colegiului National Ion C. Bratianu din Pitesti.

Pe site-ul edu. ro, au fost afisate primele rezultate la examenul de Bacalaureat 2019. inaintea contestatiilor, judetul Argesul numara sapte medii de 10. Sase dintre ele au fost obtinute de fete, iar cele mai multe medii maxime au fost la Colegiul National Ion C. Bratianu.

Cand se afiseaza notele finale la Bacalaureat 2019. Edu.ro a publicat data oficiala!

Edu. ro a publicat data oficiala penntru aflarea rezultatelor. Elevii se pregatesc rapid de ultimele zile de tensiune si de viitoarea admitere la facultate. Cand se afiseaza notele la Bacalaureat 2019? Bacalaureat 2019. Edu. ro a publicat data oficiala pentru afisarea rezultatelor Elevii claselor a XII-a au astazi mari emotii. Conform Edu. ro, rezultatele oficiale vor fi afisate .

Rezultatele la Bacalaureat 2019 in Botosani. Procentul de promovabilitate este in scadere dar 7 elevi au media 10

Astazi dimineata atat pe edu. ro dar si la avizierele centrelor de examinare au fost publicate rezultatele la Bacalaureat 2019. Procentul de promovabilitate este in continua scadere, mai mic decat anul trecut dar si decat cel din 2017. Anul acesta au fost insa inregistrate 7 medii de 10.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )