Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vesti proaste pentru acesti pensionari. Vor ramane fara pensii, momentan

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru acesti pensionari. Vor ramane fara pensii, momentan

Cu economia la pamant si cu multe lipsuri, pensionarii romani traiesc de azi pe maine. Este si cazul unui numar insemnat de pensionari, locuitori ai judetului Buzau. Multi dintre acestia, conform presei locale, nu si-au primit pensiile de ceva vreme. Pensionarii fara pensii in judetul Buzau Criza economica si pandemia a afectat mai multe judete . continuă pe Playtech

Horoscop zilnic luni, 16 noiembrie 2020. Saptamana incepe bine pentru acesti nativi. Vor avea parte de surprize banoase

Inceputul acestei saptamani aduce o serie de surprize pentru nativii zodiacului. Horoscopul zilei de luni, 16 noiembrie vine cu vesti bune si noroc la bani pentru Berbec si Sagetator. Horoscop.

Dana Budeanu va ramane fara cuvinte. Ce raspuns i-a dat Teo Trandafir, este cea mai mare surpriza

Dana Budeanu va ramane muta dupa ce va afla ce replica i-a dat Teo Trandafir dupa ce prima a facut misto de vestimentatia celei de-a doua. Teo Trandafir a fost provocata de colega ei de televiziune, Denise Rifai, sa povesteasca despre pasiunea sa pentru bijuterii, dar si despre cele ce a spus Dana Budeanu despre .

Tupeu maxim pentru norvegieni! Cum vor sa castige la masa verde partida cu Romania, din Liga Natiunilor, si ce zice UEFA

Partida Romania Norvegia, din etapa a 5-a a Ligii Natiunilor, a fost anulata sambata seara de UEFA. Ar fi trebuit sa se dispute duminica seara, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Dar delegatia Norvegiei nu a mai putut ajunge la Bucuresti, dupa ce i s-a interzis deplasarea de catre autoritatile de la Oslo.

Nemtii au primit vesti proaste. Cat mai tine pandemia de coronavirus?

Peter Altmaier, ministrul Economiei din Germania, le-a transmis cetatenilor ca vor urma cel putin 4 .

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, vesti proaste pentru bucuresteni: O sa avem o iarna dificila

Vesti proaste pentru bucuresteni de la primarul ales, Nicusor Dan. Iarna aceasta nu va fi deloc usoara, pentru ca reteaua principala de transport a agentului termic este de trei ori mai proasta decat acum trei ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )