Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic in Arges. Mai multe animale au ars de vii

Playtech Playtech,
Incendiu puternic in Arges. Mai multe animale au ars de vii

Un incendiu puternic a izbucnit astazi in judetul Arges. Initial a fost afectata o fabrica de paleti, insa flacarile s-au extins atat de tare, incat au cuprins si o ferma din apropiere. Cate animale au murit Incendiul s-a produs in localitatea argeseana Stefan cel Mare, judetul Arges, la o fabrica de paleti, iar mai apoi, . continuă pe Playtech

Crima infioratoare! O femeie si-a incendiat iubitul, iar apoi l-a injunghiat de mai multe ori

O crima infioratoare a avut loc in seara de sambata spre duminica, atunci cand un barbat si o femeie din Causeni au consumat in mod abuziv alcool si s-au luat la cearta. Tragedia a avut loc in jurul orei 2:00, in apartamentul in care cei doi locuiau. Cum s-a produs odioasa crima O femeie de .

Alerta meteo! Cod galben si cod portocaliu de ninsori, in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu vesti proaste. in intervalul 22 martie, ora 13 25 martie, ora 18 vor fi mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ninsori abundente.

Ninsorile abundente si viscolul au lasat mai multe gospodarii din Mehedinti fara energie electrica

Distributie Oltenia informeaza ca echipele operatorului sunt in permanenta in teren pentru remedierea incidentelor provocate de conditiile meteo deosebite in judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 433 Cele mai multe cazuri confirmate intr-o singura zi: 66 64, vindecate si externate

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 433, raportarea oficiala de duminica anuntand alte 66 de noi cazuri. Este cel mai mare numar de imbolnaviri raportate intr-o zi de la aparitia COVID-19 in Romania. Conform Grupului de comunicare strategica, la terapie intensiva sunt internati in acest moment 14 pacienti, din care 3 in stare grava, in timp ce starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )