Libnet.ro
UNICEF

09:00

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

Playtech Playtech,
Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, . continuă pe Playtech

Spitalul din Romania care a trimis in concediu peste o treime din personalul medical. O sectie noua ar putea deveni spatiu de cazare pentru medici

In asteptarea valului de pacienti cu Covid-19, un spital judetean a luat masura de a-si proteja personalul in aceasta perioada in care patologia inca nu a aparut in unitatea sanitara, regandind modul de lucru si permitand angajatilor sa-si recupereze concediile neefectuate si zilele libere din 2018 si 2019.

Orasul din Romania unde medicii trag la sorti cine sa trateze pacienti cu coronavirus Managerul spitalului: Sunt medic ca sa slujesc beteagul

Intr-un spital din Romania, medicii trag la sorti cine va ingriji bolnavi infectati cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este vorba despre Spitalul Judetean Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Contactat de HotNews. ro, managerul interimar al spitalului, medicul Vasile Pop, admite ca unora dintre colegi nu le-a suras ideea, dar spune ca niciun cadru medical nu poate refuza sa ingrijeasca bolnavi, inclusiv infectati cu coronavirus. Cazul de la Baia Mare spune multe despre starea de spirit din spitalele romanesti, in conditiile in care multe cadre medicale reclama, in aceste zile, ca nu au suficiente echipamente de protectie.

Cum se prezinta doctorita care a demisionat de la Spitalul din Orastie de teama coronavirusului

Doctorita Lorena Ehim, care a demisionat de la Spitalul din Orastie invocand slaba dotare impotriva .

Medicii de la spitalul din Mioveni si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus

Toti medicii de la spitalul din Mioveni, judetul Arges, inaugurat anul trecut, si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus, cadrele medicale sustinand ca nu au echipamente de protectie.

Ce inseamna scenariul 4: restrictii si masuri. Care este capacitatea spitalelor din Romania

Ce inseamna scenariul 4? Care sunt restrictiile si masurile si caror categorii de romani se refera? Iata situatia reala din Romania si capacitatea spitalelor din tara! Ce inseamna scenariul 4? Restrictii si masuri Scenariu 4 intervine in momentul in care numarul paceintilor cu COVID-19 trece de 2. La momentul actual sunt 1. 952 de persoane infectate .

De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei a transmis un mesaj despre profesorii din Romania

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a exclus varianta inghetarii anului scolar. Oficialul a indemnat elevii si studentii sa fie atenti la informatiile pe care le citesc, mai ales la cele care vin din partea MEC, pentru a sti ce va urma, in contextul raspandirii bolii. De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei, mesaj despre .

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43 - un barbat de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43, duminica seara. Este vorba despre un barbata de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata.

Povestea celei mai tinere victime a pandemiei din Romania. Tanara de 27 de ani abia isi inmormantase mama

Decesul 40: o femeie de 27 de ani, cea mai tanara victima a pandemiei din Romania. Tanara ar fi contactat virusul de la unul dintre fratii sai, care se intorsese in tara din Marea Britanie pentru a participa la inmormantarea mamei. Povestea cele mai tinere victime a pandemiei din Romania Pe 25 martie existau stiri .

Orasul din Romania unde taxiul este gratis pentru cei care duc hrana celor vulnerabili in fata pandemiei

Apelul comun al autoritatilor si personalitatilor din Romania este Stati acata!, masura prin care raspandirea bolii poate fi prevenita. Populatia incearca, insa, exista o categorie care, pe langa faptul ca este vulnerabila in fata virusului, nici timpul nu e de partea ei. Batranetea, haine grele, asa ca, pentru cei care aveau o mana dreapta la .

Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania. Masura fara precedent

Centrala nuclearoelectrica sau atomoelectrica de la Cernavoda, unica de acest fel in Romania, a luat masuri fara precedent. Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania S. Nuclearelectrica S. a anuntat implementarea unor masuri de izolare la locul de munca a personalului esential de operare si de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )