Libnet.ro
UNICEF

21:32

Cine ar fi ucis-o, de fapt, pe tanara din Ghimpati. Marturia care arunca dosarul in aer

Playtech Playtech,
Cine ar fi ucis-o, de fapt, pe tanara din Ghimpati. Marturia care arunca dosarul in aer

Cazul tinerei gasite carbonizate la marginea unui drum national din Giurgiu se dovedeste extrem de complicat. Jurnalistii de la Antena 3 au obtinut o marturie care poate schimba cursul anchetei. Au jurat razbunare. Ei au spalat bani si au fugit de procese din Romania. Cine ar fi ucis-o pe tanara din Ghimpati. Marturia unui norvegian . continuă pe Playtech

Comoara Romaniei din Marea Neagra care ne-ar salva, in pericol. A fost ignorata pana acum

Consumul intern va creste cu 80%, este semnalul de alarma lansat de specialisti in contextul retragerii investitorilor straini din perimetrele romanesti din Marea Neagra. Exploatarea gazelor este necesara si urgenta. Blocaj total in Marea Neagra. Comoara Romaniei e in pericol. Legea data de Dragnea a scos investitorii din joc Seful Transgaz, Ion Sterian, a lansat .

Care este singurul oras din lume in care nu exista bani, politica sau religie. Cum traiesc, de fapt, oamenii aici

Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca traiti intr-un experiment social? Poate chiar aceasta pandemie in care ne afla sa fie un astfel de experiment? in urma, cu mai bnie de 50 de ani, cine va a initiat un astfel de exeperimet, se numeste Auroville. Experimentul continua si astazi, cu succes. 50 de ani de .

Lamborghini de 150.000 euro, cel mai scump bun din depozitul agentiei care administreaza ce s-a confiscat de la infractori O alta masina de lux a fost a consilierului lui Chiliman si va fi scoasa la vanzare

Un autoturism Lamborghini 834 R Aventador, in valoare de aproximativ 150. 000 euro, este cel mai scump bun sechestrat in cadrul unui proces penal care se afla in depozitul Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI). Institutia care se ocupa de administrarea si valorificarea bunurilor confiscate de la infractori are in depozit 60 de masini in valoare de circa 1,6 milioane de euro, a caror valoare scade pe masura ce trece timpul, legea nepermitand vanzarea unor astfel de bunuri imediat dupa confiscarea lor.

Femeia din zodiac pe care se bat barbatii. Care este cea mai dorita zodie din horoscop

Fiecare femeie merita dragostea sincera a unui barbat, care sa o apreecieze si sa o iubeasca. Orice barbat care isi doreste sa cucereasca o femeie trebuie sa inteleaga astfel de lucruri. Femeia din zodiac pe care se bat barbatii Dar dintre toate femeile zodiacului, una singura merita toata atentia si dorinta barbatilor. De altfel, eu .

Business report: Se va prelungi sau nu moratoriul privind amanarea ratelor?. Deutsche Bank propune o taxa pe munca de acasa. Mogulii infrastructurii din Romania. Carti care sa ne acompanieze prin incertitudine

Marea intrebare in banking pentru 2021: se va prelungi sau nu moratoriul privind amanarea ratelor la credite? * Comisia Europeana: in Romania exista riscul ca scoala online sa agraveze inegalitatile deja accentuate * Ciprian Dascalu, economist sef BCR: Atingerea criteriilor nominale de trecere la euro, intr-un mod sustenabil, e putin probabila in urmatorii 4-5 ani, fara costuri importante pentru economie * Mogulii infrastructurii din Romania * Ministrul Economiei a anuntat o noua schema de ajutor pentru HoReCa * Deutsche Bank propune o taxa pe munca de acasa de 5% din salariu * Prin reducerea rezervelor in valuta, BNR elibereaza circa 350 de milioane de euro * Strategia de dezvoltare feroviara: un inventar de probleme cu zero solutii * Carti care sa ne acompanieze prin incertitudine si necunoscut * Lagarde: Revirimentul economic dupa Covid 19 ar putea fi plin de hopuri.

Elevii din Republica Moldova, care studiaza in Romania, vor circula duminica gratuit cu trenul in orasele cu sectii de votare

In contextul in care turul doi al alegerilor preidentiale din Republica Moldova se vor desfasura in weekend, Guvernul Romaniei a luat decizia de a permite elevilor care sunt cetateni ai Republicii Moldova si ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )