Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dacia a dat lovitura la inceput de an. Anuntul din Marea Britanie

Playtech Playtech,
Dacia a dat lovitura la inceput de an. Anuntul din Marea Britanie

Dacia da o noua lovitura la inceputul acestui an. Un model de Dacia a fost clasificat masina anului 2021 in Marea Britanie. Ce au scris jurnalistii revistei de specialitate care a facut clasamentul despre automobilul campion. Dacia a dat lovitura la inceput de an Clasamentul a fost facut de revista britanica de specialitate What Car. continuă pe Playtech

OMS: Tulpinile de coronavirus din Marea Britanie si Africa de Sud au ajuns in zeci de tari

Variantele coronavirusului SARS-CoV2 detectate in Marea Britanie si Africa de Sud, mai contagioase decat tulpina originala, au fost identificate deja in zeci de tari, in timp ce mutatia braziliana este in prezent cercetata, anunta Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Sunt eficiente vaccinurile impotriva noilor tulpini ale coronavirusului din Marea Britanie si Africa? Ce spun cei de la Pfizer- BioNtech

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer si BioNTech functioneaza impotriva mutatiilor aparute la cele doua variante de coronavirus detectate initial in Marea Britanie si Africa de Sud, dupa cum au indicat.

Marius Sumudica revine in Turcia. E oficial, a dat lovitura la inceput de 2021

Marius Sumudica se bucura de un inceput de an fantastic. Antrenorul roman s-a inteles deja cu o mare echipa. Cariera lui mai bifeaza inca un succes enorm! Detalii despre lovitura pe care a dat-o sportivul recent. Marius Sumudica e pe val! Antrenorul a dat din nou lovitura Marius Sumudica nu pierde deloc timpul! Celebrul si .

Coronavirus: Marea Britanie isi extinde campania de vaccinare

Marea Britanie si-a extins luni campania sa de vaccinare impotriva coronavirusului la persoanele in varsta peste 70 de ani, in momentul intrarii in vigoare a carantinei impuse tuturor noilor veniti pentru a incerca sa evite importul unor noi tulpini, noteaza AFP, citata de Agerpres. Lovita de o noua tulpina a coronavirusului care poate fi cu 70% mai contagioasa potrivit autoritatilor sanitare, Marea Britanie deplange cel mai grav bilant din Europa cu peste 89. 000 de morti.

Marea Britanie vaccineaza in medie 140 de persoane pe minut

Nadhim Zahawi, ministrul responsabil cu campania de vaccinare, a precizat, luni, ca Marea Britanie vaccineaza in medie 140 de persoane pe minut impotriva COVID-19, relateaza Reuters, citat de.

CORONAVIRUS |Campania de vaccinare, extinsa in Marea Britanie

Luni, Marea Britanie si-a extins campania de vaccinare impotriva noului coronavirus la persoanele in varsta de peste 70 de ani, in momentul intrarii in vigoare a carantinei impuse tuturor noilor veniti pentru a .

Marea Britanie isi extinde campania de vaccinare

Marea Britanie si-a extins astazi campania sa de vaccinare impotriva coronavirusului la persoanele in varsta peste 70 de ani, in momentul intrarii in vigoare a carantinei impuse tuturor noilor veniti pentru a incerca sa evite importul unor noi tulpini, noteaza AFP.

Marea Britanie a anuntat ca va gazdui Summitul G7 in luna iunie in Cornwell

Marea Britanie intentioneaza sa gazduiasca urmatorul summit G7 in perioada 11-13 iunie, care va fi primul de la inceputul pandemiei si dupa preluarea mandatului in SUA de catre presedintele Joe Biden, conform unui anunt de sambata al guvernului britanic, transmite AFP.

Danemarca a inregistrat 256 de cazuri de infectare cu tulpina de SARS-CoV-2 descoperita in Marea Britanie

Danemarca a inregistrat 256 de cazuri de infectare cu B177, o tulpina a coronavirusului mai contagioasa, descoperita initial in Marea Britanie, au anuntat autoritatile sanitare daneze, potrivit Reuters.

Marea Britanie impune obligativitatea carantinei pentru toti calatorii care vin din strainatate

Marea Britanie a anuntat vineri ca va impune incepand de luni, pe langa obligativitatea prezentarii unui test negativ COVID-19, si respectarea unei perioade de carantina in cazul tuturor calatorilor care sosesc din strainatate, punand capat exceptiilor acordate anumitor tari, cu scopul de a evita contaminarea cu noile variante ale virusului, informeaza AFP.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )