Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, practici in stil mafiot. Ce a facut, chiar in timpul asaltului de la Capitoliu. Jurnalistii americani au aflat tot

Playtech Playtech,
Donald Trump, practici in stil mafiot. Ce a facut, chiar in timpul asaltului de la Capitoliu. Jurnalistii americani au aflat tot

Donald Trump este acuzat de practici in stil mafiot. Ce a facut, chiar in timpul asaltului de la Capitoliu. Jurnalistii americani au aflat tot. Ce s-a intamplat atunci, cititi in articolul de mai jos. Ce facea Donald Trump in timul asaltului de la Capitoliu. Fostul presedinte al SUA este acuzat ca a actionat in stil . continuă pe Playtech

Donald Trump, lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri

Donald Trump a dat o lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Donald Trump, lovitura dura impotriva Chinei, pe final de mandat. Ce presupune ordinul semnat Donald Trump a lansat o lovitura dura majora la adresa Chinei. inca presedintele SUA, Donald .

Donald Trump, decizie unica in SUA. Ce au aflat jurnalistii americani chiar acum: este fara precedent in istorie

Potrivit The New York Times, presedintele in functie al Statelor, Donald Trump, le-a sugerat consilierilor ca vrea sa se gratieze in ultimele zile ale mandatului, acest lucru ar marca in istoria SUA, o utilizare extraordinara si netestata a prerogativelor prezidentiale. Donald Trump, decizie unica in SUA in diverse discutii de dupa scrutinul prezidential din 3 .

Digi24 ANALIZA: Donald Trump cel Singur. Cele 13 zile de pericol in care se mai afla democratia din SUA. Rusia, China, Iran si Venezuela jubileaza

America inca mai are de infruntat 13 zile de pericol inainte de plecarea efectiva a lui Donald Trump de la Casa Alba, care si-a provocat sustinatorii sa comita un veritabil act de insurectie, prin luarea cu asalt a Capitoliului, chiar in momentul in care Congresul SUA certifica victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale, se arata intr-o analiza CNN. in timp ce republicanii iau in calcul demiterea lui Trump, pe motiv de sanatate psihica, cei mai apropiati consilieri ai lui Trump incep sa il abandoneze ori sa-l evite ca pe un ciumat, informeaza Axios. Scenele de violenta din Congres au provocat reactii ironice si chiar batjocoritoare din partea Rusiei, Chinei, Iranului ori Venezuelei, conform Reuters si Agerpres.

Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Desi validarea lui Joe Biden urma sa fie doar o formalitate, sustinatorii nemultumiti ai lui Trump au transformat acest eveniment intr-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit sa si-l aminteasca. Dupa ce grupul de rebeli a luat cu asalt cladirea Capitolului, Joe Biden a facut apel la fostul presedinte pentru a pune .

Donald Trump ar putea fi suspendat din functia de presedinte al Statelor Unite, in urma atacului de la Capitoliu. Liderul ar avea probleme psihice

Donald Trump ar putea fi suspendat din functia de presedinte al Statelor Unite, chiar daca mai are doar doua saptamani de mandat. O parte dintre membrii cabinetului lui Donald Trump discuta despre.

Cristian Tudor Popescu l-a demolat pe Donald Trump. A facut si o comparatie intre liderul american si Hitler

Cristian Tudor Popescu nu s-a mai ferit de cuvinte si l-a comparat pe Donald Trump cu Hitler, dupa ce sustinatorii liderului de la Casa Alba au intrat in cladirea Capitoliului, pentru a protesta impotriva.

Donald Trump si-a schimbat parerea despre sustinatorii sai: Sunt revoltat! Cei care au folosit violenta nu reprezinta tara noastra (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a avut o prima reactie dupa asaltul produs la Capitoliu. El i-a condamnat pe agresori, a facut apel la calm si, pentru prima data, a recunoscut rezultatul alegerilor. in acelasi timp,.

Donald Trump si-a schimbat parerea despre sustinatorii sai

Presedintele american in exercitiu Donald Trump - vizat de numeroase cereri de inlaturare imediata din functie in baza Amendamentului 25 din Constitutia SUA - a declarat joi seara, la o zi dupa ce le transmitea sustinatorilor lui de la Capitoliu ca ii iubeste, ca actele lor de violenta sunt condamnabile si a facut apel la un transfer de putere fara probleme.

Moartea partidului lui Lincoln? Cum au ajuns republicanii sub papucul lui Donald Trump

Donald Trump declara ca pana la sosirea sa in fruntea republicanilor nimeni nu stia ca Abraham Lincoln era republican. in realitate, Partidul Republican a fost intotdeauna numit cu mandrie Partidul lui Lincoln, dar miliardarul i-a facut praf imaginea cu ultimele sale actiuni.

Ce a declarat Donald Trump dupa ce Congresul a validat victoria in alegeri a democratului Joe Biden

Dupa votul din Congres, Donald Trump a dat asigurari ca va fi un transfer pasnic de putere. Chiar daca nu sunt total de acord cu rezultatul alegerilor, iar faptele ma sustin, totusi va exista o tranzitie pasnica pe 20 ianuarie, a spus Trump intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )