Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ianis Hagi, urmarit de scotieni in meciul Romaniei U21. Ce au observat jurnalistii britanici: au facut anuntul

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, urmarit de scotieni in meciul Romaniei U21. Ce au observat jurnalistii britanici: au facut anuntul

Ianis Hagi a fost integralist in Romania U21 Danemarca U21 1-1, partida care a asigurat prezenta tricolorilor mici la Euro 2021. Iar jurnalistii din Scotia au fost cu ochii pe tot ceea ce a facut starul lui Glasgow Rangers la Ploiesti. Au fost uimiti de modul in care au pregatit Mutu si Ianis loviturile . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, laudat in presa internationala. Ce a facut de a ajuns sa fie felicitat de toti

Jurnalistii scotieni au fost impresionati de modul in care a decurs un antrenament al lui Ianis Hagi la nationala de tineret a Romaniei. Fotbalistul lui Glasgow Rangers a exersat executarea loviturilor libere, alaturi de Adrian Mutu. Au fost sfaturi foarte interesante pe care Ianis le-a primit de la Briliant legate de lovirea mingii. Ianis a .

Ce a spus Adi Mutu despre Ianis Hagi, dupa antrenament. Oare va accepta provocarea?

Romania U21 joaca marti de la ora 20:30, cu selectionata similara a Danemarcei. Este o partida decisiva pentru calificarea la Euro 2021, iar victoria este singurul rezultat care ii ajuta pe tricolori. Adrian Mutu a primit ajutor de la nationala lui Radoi, iar Ianis Hagi va fi pe teren in aceasta seara. Fotbalistul lui Rangers .

Reactia lui Ianis Hagi dupa calificarea la un nou turneu final

Ianis Hagi a fost integralist pentru nationala de tineret in meciul cu Danemarca 1-1), meci care ne-a adus calificarea la Campionatul Europeand sub 21 ani din 2021.

Ianis Hagi isi vede visul cu ochii la nationala

Fiul fostului mare international Gheorghe Hagi va evolua cu numarul zece pe tricou in meciul cu Danemarca de marti seara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )