Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce se va intampla cu familia regala, din cauza Printului Charles. Jurnalistii britanici au dat verdictul

Playtech Playtech,
Ce se va intampla cu familia regala, din cauza Printului Charles. Jurnalistii britanici au dat verdictul

Profetia expertilor. Familia regala britanica, pe duca din cauza Printului Charles. Serialul The Crown a redeschis ranile. Dinastia de nebuni. Punctul in care ar putea ajunge familia regala daca Printul Charles ar ocupa tronul in lipsa Reginei Elisabeta a II-a Admiratorii Printesei Diana sunt furiosi ca Printul Charles ar putea urca pe tron. De altfel, . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu bogatii Italiei. Ce au inceput sa faca, din cauza lipsei banilor

Italia a fost si este una din cele mai lovite state europene de actuala criza epidemiologica. Economia statului italian este, de asemenea, intr-o criza. Acest lucru se reflecta si la nivelul capitalei financiare a Italiei, Milano, unde locuiesc cei mai bogati italieni. Bogatii din Milano apeleaza la banci de alimente si case de amanet in .

Fostul selectioner argentinian Alejandro Sabella a murit la 66 de ani. Starea fostului selectioner argentinian se agravase din cauza unei infectii nosocomiale

Fostul selectioner argentinian Alejandro Sabella a murit la 66 de ani. Starea fostului selectioner argentinian se agravase din cauza unei infectii nosocomiale stire in curs de.

Iulia Vantur a ajuns la tribunal din cauza averii. Judecatorii au luat decizia

Iulia Vantur a ajuns la tribunal, unde se lupta pentru averea de la Iasi. Vedeta de televiziune s-a trezit cu un proces pentru un teren pe care il detine impreuna cu tatal ei. Iulia Vantur si tatal ei, chemati la tribunal de un vecin. Decizia judecatorilor Pentru ca acolo a dus-o destinul, sau de dragul .

Aeronava cu pasageri spre Londra, intoarsa la sol pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unei indicatii neconforme

O cursa Tarom Bucuresti - Londra a fost intoarsa la sol, sambata dupa-amiaza, din cauza unei indicatii neconforme, a anuntat Tarom. Compania precizeaza ca zborul va avea o intarziere de aproximativ doua ore.

Cel putin 18 mineri au murit din cauza unei scurgeri de gaz in China

Cel putin 18 mineri au murit, sambata, din cauza unei scurgeri de gaz intr-o mina de carbune din sud.

Cel putin 18 mineri au murit in China din cauza unei scurgeri de gaze

Cel putin 18 mineri au murit, sambata, din cauza unei scurgeri de gaz intr-o mina de carbune din sud-vestul Chinei, unde salvatorii incearca sa ajunga la cinci alti mineri, blocati sub pamant, relateaza AFP citata de Agerpres.

Acoperisul unui bloc din Sibiu s-a prabusit peste masini, din cauza vantului foarte puternic

In cursul serii de duminica, acoperisul unui bloc din Sibiu a cazut peste masinile parcate, din cauza vantului puternic. Potrivit ISU Sibiu, acoperisul a fost partial smuls de pe un imobil din oras, din cauza.

Alerta rosie in nordul Italiei din cauza inundatiilor VIDEO

Ploi abundente au provocat inundatii duminica in nordul Italiei, declansand alerta rosie in anumite zone din Veneto nord-est), Friuli nord) si provincia Bolzano nordul extrem), transmite AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )