Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ce se intampla cu Ianis Hagi in Scotia. Jurnalistii scotieni au facut anuntul

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Ianis Hagi in Scotia. Jurnalistii scotieni au facut anuntul

Fanii lui Ianis Hagi sunt uimiti de ce se intampla cu acesta in aventura sa din Scotia. Ce au scris jurnalistii straini despre celebrul sportiv roman? Vesti noi despre evolutia lui Ianis Hagi. Ce se intampla cu fotbalistul in Scotia? Ianis Hagi cucereste Scotia dupa ultima reusita! Fiul regelui fotbalului romanesc este singurul fotbalist de . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu voucherele de vacanta in 2021. Ministerul Finantelor a facut anuntul momentului

Ministerul Finantelor a facut un anunt mult asteptat pentru romani. Ce se intampla cu voucherele de vacanta pentru anul ce urmeaza? Situatia data i-a intrigat pe romanii care nu s-au putut bucura pe deplin de reducerile pentru anul curent. Ce se intampla cu voucherele de vacanta pentru 2021? Anuntul Ministerului Finantelor in urma discutiilor referitoare .

Ce se intampla cu alocatiile si pensiile in 2021. Florin Citu a facut anuntul momentului

Florin Citu, premierul Romaniei, a anuntat ce se intampla cu alocatiile si pensiile in 2021. Cu cat vor fi majorate acestea anul viitor, vedeti in articolul de mai jos. Florin Citu a facut anuntul. Cu cat vor creste alocatiile si pensiile in 2021 Florin Citu, pimul-ministru al Romaniei, a anuntat ce se va intampla cu .

Ce se intampla cu salariile bugetarilor in 2021. Florin Citu a facut anuntul momentului

Luni, intr-o declaratie de presa, premierul Florin Citu a anuntat ca deficitul bugetar pentru 2021 este de 7% din PIB. Totodata el sustine ca, in contextul economic actual, acesta nu pune o frana Romaniei. Ce se intampla cu salariile bugetarilor in 2021 De asemenea, premierul Citu a anuntat ca salariile bugetarilor nu vor fi taiate, .

Echipa lui Ianis Hagi continua seria victoriilor in Scotia

Echipa scotiana Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi pe teren pana in minutul 80, a castigat cu scorul de .

Ianis Hagi, gafa colosala pe internet. A sters repede, dar toata lumea a vazut deja asta

Ianis Hagi a facut o gafa colosala pe Twitter. A sters repede, insa toata lumea a vazut deja asta. Ianis Hagi a adus victoria celor de la Rangers in etapa a 20-a a campionatului Scotiei, in partida disputata impotriva celor de la Hibernian, meci castigat cu 1-0, sambata, pe teren propriu. Ce greseala a facut internationalul .

Ianis Hagi, criticat aspru de propriul sau tata. Ce a putut spune Gica despre fiul sau

La emisiunea Prietenii lui Ovidiu, Gica Hagi a discutat mai multe subiecte din fotbalul romanesc la finalul acestui an. Totodata, el a vorbit si despre fiul sau Ianis Hagi. Ianis Hagi, criticat aspru de propriul sau tata in emisiunea Prietenii lui Ovidiu de la gsp. ro, fostul decar al Romaniei a vorbit despre mai multe subiecte .

Digisport: Gafa facuta de Ianis Hagi pe retelele sociale: a sters postarea la scurt timp. Ce scrisese tanarul fotbalist

Ianis Hagi a adus victoria celor de la Rangers in etapa a 20-a a campionatului Scotiei, in meciul cu Hibernian, castigat cu 1-0, sambata, pe teren propriu. Dupa partida, cei de la Rangers Stats au postat cifrele lui Ianis Hagi in sezonul 20202021: 25 de meciuri, 4 goluri si 9 pase decisive. Tanarul fotbalist roman s-a grabit sa-i corecteze.

Ianis Hagi, pasa de gol in ultimul meci pentru Rangers in 2020

Internationalul Ianis Hagi a fost titular si a contribuit la unul dintre golurile victoriei pe care Rangers a obtinut-o, miercuri, pe terenul lui St. Mirren, in campionatul Scotiei.

Trebuia sa explodeze deja - Ce parere are Ladislau Boloni despre Ianis Hagi si ce spune despre o posibila revenire in tara

Ladislau Boloni 67 de ani) a vorbit despre evolutia carierei lui Ianis Hagi, antrenorul echipei Panathinaikos facand o comparatie intre jucatorii romani si cei francezi. De asemenea, Boloni a discutat despre o posibila revenire in tara precizand ca nu are bani pentru a deveni patron, insa ia in calcul o pozitie de manager.

Ce se intampla in Romania, dupa vaccinare. Americanii au facut anuntul

Deja oamenii au inceput sa primeasca doze din vaccinul COVID-19. Din pacate, expertii spun ca ne confruntam cu un drum lung pana la normalitate. Va dura mult timp pana cand vaccinul va avea un efect pronuntat in timp ce pandemia va mai exista. Oamenii ar trebui sa se astepte ca multe restrictii sa ramana in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )