Libnet.ro
UNICEF

22:47

Simona Halep, in vizorul presei internationale. Ce au scris jurnalistii straini despre a doua jucatoare a lumii

Playtech Playtech,
Simona Halep, in vizorul presei internationale. Ce au scris jurnalistii straini despre a doua jucatoare a lumii

Simona Halep este in vizorul presei internationale, iar jurnalistii straini ii aduc laude chiar dupa ce a doua jucatoare a lumii a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros. Ce scrie presa internationala dupa infrangerea Simonei Halep de la Roland Garros. A fost destul de uimitor sa o vedem Jurnalistii straini o . continuă pe Playtech

Ianis Hagi a primit verdictul scotienilor. Ce au scris jurnalistii despre fiul Regelui

Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve in Old Firm Derby, ultima partida disputata de Rangers. Colegii sai au invins-o pe Celtic, scor 2-0, prin dubla lui Goldson. Dar romanul este asteptat sa revina in prima echipa a lui Steven Gerrard chiar joi. Cand Glasgow Rangers o infrunta pe Standard Liege in Europa .

Vesti bune pentru Simona Halep! Ce se va intampla cu veniturile ei in 2021

Simona Halep este jucatoarea cu cea mai lunga serie neintrerupta in top 10 WTA, unde se afla de aproape sapte ani. Iar performantele pe care le-a realizat jucatoarea din Romania se vad si la din punct de vedere financiar. Halep este pe locul 4 all time in ceea ce priveste veniturile realizate exclusiv din tenis.

Surpriza colosala la Australian Open. Ce poate vedea Simona Halep in momentul in care va pasi pe arena

Simona Halep a incheiat acest sezon dupa eliminarea in turul 4 de la Roland Garros, infrangere cu Iga Swiatek. Chiar daca a anuntat ca nu mai joaca in 2020, jucatoarea de pe locul 2 mondial ramane activa. Se pregateste intens pentru sezonul viitor, care va incepe in Australia. Cea mai importanta competitie din startul lui .

in ce conditii accepta Simona Halep sa mearga la Australian Open 2021. Ce le-a cerut organizatorilor

Simona Halep si-a incheiat sezonul dupa participarea la Roland Garros, competitie din care a fost eliminata in turul 4. Romanca a decis sa puna capat unui 2020 in care tenisul, la fel ca si alte sporturi, a luptat sa invinga pandemia de coronavirus. Nu s-a inscris la turneul de categorie Premier de la Ostrava, dar .

Simona Halep a castigat o suma uriasa! Anuntul oficial tocmai a fost facut

Simona Halep a decis sa nu mai joace deloc in 2020, dupa ce a pierdut in turul 4 la Roland Garros, de Iga Swiatek. A fost un an in care romanca a suferit doar trei infrangeri. Dar nici nu a avut la fel de multe meciuri ca in sezoanele precedente. Asta in special din cauza .

Simona Halep, surprinsa ca a fost aleasa de WTA: E primul al carierei?

Simona Halep a avut o luna septembrie perfecta, in care a castigat turneul de la Roma si a trecut doua tururi la Roland Garros 2020. Pentru ca eliminarea din turul 4, cu Iga Swiatek, sa vina pe 4 octombrie. La doua zile dupa ce romanca trecea de Amanda Anisimova, in turul 3. WTA a anuntat .

VIDEO Cum pregateste Simona Halep noul sezon

Simona Halep nu va mai evolua la vreun turneu in acest an, Roland Garros-ul fiind ultima competitie importanta la care a luat startul. Cu toate acestea, numarul doi WTA nu a intrat in vacanta, Simo pregatind noul sezon.

Simona Halep ramane a doua tenismena a lumii si continua cursa de urmarire a liderului mondial Ashleigh Barty. Cum stau celelalte romance in clasamentul WTA

Simona Halep a ramas a doua tenismena a lumii si in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis dat publicitatii luni, in care australianca Ashleigh Barty este in continuare lider detasat, cu un.

VIDEO WTA: Simona Halep si Monica Niculescu au reusit lovitura lunii septembrie in proba de dublu

Simona Halep si Monica Niculescu sunt castigatoarele premiului pentru lovitura lunii septembrie la un meci de dublu, conform WTA.

Simona Halep a ratat premiul pentru cea mai buna jucatoare a lunii septembrie. WTA a premiat-o la alta categorie (VIDEO)

Simona Halep nu a castigat premiul pentru cea mai buna jucatoare a lunii septembrie, insa Asociatia Tenisului Profesionist WTA) i-a acordat premiul pentru alta categorie. Constanteanca a reusit cea mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )