Libnet.ro
UNICEF

13:45

Vestea primita acum de Simona Halep. Ce au observat jurnalistii straini

Playtech Playtech,
Vestea primita acum de Simona Halep. Ce au observat jurnalistii straini

2020 a fost un an serios afectat de pandemia de coronavirus, iar calendarul WTA nu a facut exceptie. Simona Halep a participat la doar sase turnee, dintre care a castigat trei. Desi are doar trei infrangeri, sezonul romancei nu poate fi considerat unul de exceptie. in special din cauza esecului neasteptat din turul 3 de . continuă pe Playtech

Anastasiu: Nimic nu poti sa faci singur in viata, nici macar Simona Halep nu reuseste; e nevoie de echipa

Nimic nu poti sa faci singur in viata, nici macar Simona Halep nu reuseste, pentru ca toti avem nevoie de echipe in care sa avem incredere, a declarat marti seara, in cadrul unui eveniment dedicat antreprenorilor, Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana AHK). Niciodata nu e tarziu si e important ca la inceput sa fii inconjurat de oameni care chiar daca sunt diferiti, si e bine sa fie diferiti, au aceleasi seturi de valori si impartasesc aceeasi viziune foarte clar exprimata, discutata si aliniata. Nimic nu poti sa faci singur in viata. Nici macar Simona Halep nu reuseste. Toti avem nevoie de echipe si, din punctul acesta de vedere, uitati-va cu cine porniti la drum. E greu sa pornesti singur. Eu incurajez echipele si sa aveti incredere chiar daca, uneori, veti fi dezamagiti, a explicat presedintele Grupului Eurolines.

Simona Halep, mesaj manifest pentru toti romanii. Ce a transmis marea campioana

Simona Halep s-a alaturat campaniei Cumpara de langa tine, initiata sponsorul ei, Banca Transilvania. Astfel, sportiva de pe locul 2 mondial ii indeamna pe toti romanii sa faca achizitii de la micile afaceri din cartier. Pentru a sprijini firmele de cartier din Romania in aceasta perioada foarte dificila. Cu numeroase restrictii provocate de pandemia de .

Simona Halep a spus adevarul despre covid-19. Ce ravagii a facut in corpul ei, de fapt

Simona Halep a trecut cu bine peste infectarea cu noul coronavirus, dar lupta nu a fost deloc una usoara. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a povestit care au fost simptomele pe care le-a avut in cele doua saptamani cat a fost pozitiva. Chiar si pentru o persoana cu pregatirea ei fizica, nu a fost .

Obiectiv clar pentru Simona Halep in 2021: Ma concentrez pe asta

Pentru Simona Halep anul 2020 a fost unul bun, cu trei turnee castigate, doua dintre acestea dupa carantina cauzata de pandemie.

Simona Halep, despre perioada in care a fost infectata cu coronavirus: Am avut febra, dureri de cap si dureri musculare. Boala exista. Cine nu crede greseste

Simona Halep, care in urma cu aproape doua saptamani ca s-a vindecat de COVID-19, a povestit cum a trecut prin perioada infectiei, precizand ca nu a crezut niciodata ca noua coronavirus nu exista. Numarul.

Simona Halep: in 2021, ma voi concentra pe Jocurile Olimpice

Simona Halep, locul 2 WTA, a afirmat ca a doua parte a anului a fost ciudata, dar buna pentru ea, si a subliniat ca in 2021 se va concentra pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Digisport L-am aruncat direct la gunoi! Ce a facut Simona Halep, imediat dupa ce a fost spulberata de Iga Swiatek

Simona Halep 29 de ani) a fost eliminata de Iga Swiatek 19 ani) de la Roland Garros 2020, in optimile competitiei, scor 1-6, 2-6.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )