Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cine sunt parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati, de langa familia din Baia de Arama

Playtech Playtech,
Cine sunt parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati, de langa familia din Baia de Arama

Parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati sunt romani cu dubla cetatenie. Acestia par sa aiba o situatie materiala foarte buna, iar inalta Curte de Justitie a decis ca acestia sunt mai potriviti pentru a o adopta pe micuta. Mai ales ca familia la care a stat pana acum a . continuă pe Playtech

Noi detalii privind situatia fetitei de 8 ani, luata cu mascatii pentru a fi data unei familii din SUA. Cand a fost deschisa procedura adoptiei

Ministerul Muncii a explicat, vineri seara, intr-un comunicat de presa, ca procedura adoptiei in cazul fetitei care ar fi fost bruscata de catre un procuror a fost demarata cu sase ani in urma, insa nu s-a reusit finalizarea unei adoptii cu o familie sau o persoana cu resedinta in Romania.

Printul Harry a primit amenintari cu moartea. Cine sunt tinerii care il considera tradator

Printul Harry a fost amenintat cu moartea de catre doi tineri. Acestia au sustinut ca este un tradator al rasei sale. Mesajele incriminatorii au putut aduce la arestarea celor doi. Printul Harry, amenintat cu moartea. Ce mesaje i-au transmis faptasii? Printul Harry, in pericol de moarte! Sotul lui Meghan Markle a fost amenintat de doi .

VIDEO O fetita de opt ani, luata cu politia de acasa. Copilul a fost dat in adoptie unei familii romano-americane

Echipe de politisti si de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Mehedinti au descins vineri dimineata in casa unei familii din Baia de Arama pentru a lua o fetita de doar opt ani care a fost data in adoptie unui cuplu din SUA cu cetatenie romana. Momentul interventiei echipei speciale a fost inregistrat video si arata modul extrem de discutabil in care autoritatile au procedat, copilul tipand si zbatandu-se pentru ca nu vrea sa plece de langa asistenta maternala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )