Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cum arata buletinele de vot pentru Referendumul din 26 mai. FOTO

Playtech Playtech,
Cum arata buletinele de vot pentru Referendumul din 26 mai. FOTO

Biroul Electoral Central BEC) a publicat modelele buletinelor de vot pentru Referendumul pentru Justitie din 26 mai 2019, zi in care vor avea loc si alegerile europarlamentare. Romanii vor primi la urne 3 buletine de vot: unul pentru alegerile europarlamentare si cate unul pentru intrebarile de la Referendum. Romanii care se vor prezenta la urne [] . continuă pe Playtech

Cum vor arata buletinele de vot de la Referendumul din 26 mai

Biroul Electoral Central a prezentat buletinele de vot pentru referendumul din 26 mai 2019, care va avea loc in aceeasi zicu alegerile europarlamentare. Autoritatile au decis ca romanii vor primi tre.

Alegeri europarlamentare Peste 20 de milioane de buletine de vot pentru sectiile din tara si peste 1 milion pentru cele din strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat ca, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, au fost comandate 20. 459 de buletine de vot pentru a fi folosite la sectiile de vot din Romania, iar pentru cele din strainatate un numar de 1. 500 de buletine de vot.

Barometru Inscop: Iohannis conduce detasat in topul intentiilor de vot pentru prezidentialele din toamna. Ciolos, in urma lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis conduce in preferintele romanilor in perspectiva alegerilor prezidentiale din toamna acestui an, potrivit Barometrului de Opinie Publica lansat luni de Academia Romana, transmite Agerpres.

Dacian Ciolos saboteaza prezenta la alegerile si la referendumul din 26 mai

Absolut de neinteles atacul lui Dacian Ciolos la presedintele Iohannis. Si momentul ales. Pot sa inteleg ca dl Ciolos va candida la presedintie, dar sa inceapa acum campania sabotand alegerile si referendumul din 26 mai nu este de inteles. Prezenta la vot in 26 mai s-ar fi bazat pe speranta ca alianta PSD-ALDE va fi inlocuita la guvernare. Cu cine? Acelasi blestem peste Romania. Nu avem cu cine realiza schimbarea, asa ca nu votam!.

USR-PLUS: Decizia Biroului Electoral de a pune intrebarile la referendum pe buletine de vot separate este nejustificata si ar putea ingreuna procesul electoral

Decizia Biroului Electoral Central de a pune intrebarile la referendumul din 26 mai pe buletine de vot separate este nejustificata si ar putea ingreuna procesul electoral, spun reprezentantii USR-PLUS. Biroul Electoral Central a hotarat ca romanii vor primi trei buletine de vot - unul pentru alegerile europarlamentare si doua pentru referendum -, iar in fiecare sectie vor fi cate trei urne.

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

Primaria Timisoara, amendata cu 15.000 de lei de Garda de Mediu pentru mizeria din oras

Garda Nationala de Mediu Timis a amendat Primaria Timisoara cu 15. 000 de lei pentru mizeria din oras, relateaza Mediafax.

Orban, despre scrisoarea lui Timmermans: Orice vot pentru candidatii PSD sau ALDE este un vot care va face rau Romaniei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca scrisoarea lui Frans Timmermans arata clar unde a adus PSD Romania si daca se continua agresiunea sistematica impotriva independentei justitiei exista riscul major pentru Romania sa se activeze procedura prevazuta in articolul 7 din Tratat, si anume suspendarea dreptului de vot in cadrul Consiliului. Orice vot pentru candidatii PSD sau ALDE este un vot care va face rau Romaniei, spune Orban.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 13-26 mai. Temperaturile ajung si la 26 de grade

Vremea va intra intr-un proces de incalzire pe durata urmatoarelor doua saptamani 13 - 26 mai), insa instabilitatea atmosferica ramane ridicata pe tot parcursul intervalului de prognoza, cu precipitatii.

Tariceanu ii cere premierului sa acorde o 'atentie sporita' contractului Exxon-OMV pentru gazele din Marea Neagra

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a facut miercuri, in vizita din judetul Prahova, un apel catre premier pentru a acorda o atentie sporita prelungirii contractului de concesiune ce ar permite consortiului format din companiile Exxon si OMV sa exploateze gazele din Marea Neagra, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )