Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratii Klaus Iohannis: mesajul presedintelui dupa mobilizarea de la europarlamentare si referendum

Playtech Playtech,
Declaratii Klaus Iohannis: mesajul presedintelui dupa mobilizarea de la europarlamentare si referendum

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni, la ora 12:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele a vorbit despre rezultatul alegerilor europarlamentare si despre referendumul pe justitie. Seful statului sustine ca mobilizarea romanilor a fost una exemplara. A criticat, insa, autoritatile pentru modul in care au organizat alegerile din diaspora. Acolo, oamenii au stat ore [] . continuă pe Playtech

Planul Presedintelui pentru Guvernul meu 2. Klaus Iohannis vrea coalitia PNL-USR-PLUS

Klaus Iohannis isi devoaleaza planul dupa alegerile europarlamentare. PNL si USR-PLUS pot guverna impreuna, este mesajul Presedintelui de la Palatul Cotroceni. Acelasi presedinte spune ca cele doua.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis: Mobilizarea romanilor a fost impresionanta. PNL este pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania. PSD a primit cea mai aspra sanctiune pentru modul dezastruos in care guverneaza(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca prin votul dat de romani la referendum, acestia au dat o lectie populismului, demagogiei si discursului antieuropean. intr-o declaratie sustinuta la Palatul.

KLAUS IOHANNIS: PNL a obtinut un scor istoric la europarlamentare

Presedintele Klaus Iohanis a dclarat astazi ca PNL a obtinut un scor istoric la europarlamentare si ca PNL si USR PLUS pot pune baza unei colaborari, alternativa la guvernarea esuata a PSD.

Klaus Iohannis, declaratii de la ora 21.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa de la ora 21. 00, exact dupa inchiderea urnelor. Referendumul pe Justitie va fi validat, in conditiile in care pragul de prezenta a fost indeplinit inca de la ora 17.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

Europarlamentare 2019: Klaus Iohannis: Este o zi importanta; haideti la vot!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca ziua de 26 mai este una importanta si i-a indemnat pe romani sa mearga la vot. Este o zi importanta si asta nu v-o spun numai dumneavoastra, jurnalistilor, ci tuturor romanilor: Haideti la vot!, le-a.

Klaus Iohannis: Mergeti la vot cu totii! Azi, dragi romani, decidem impreuna cum arata Romania de maine. Nu lasati pe altii sa decida in locul vostru! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata, in jurul orei 10. 15, la alegerile europarlamentare si la referendumul pe Justitie. Mergeti la vot cu totii! E o zi importanta, a spus seful.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 12.00. LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 12. Anuntul Administratiei Prezidentiale vine in contextul in care Referendumul pe teme de justitie convocat de presedinte este foarte aproape de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )