Libnet.ro
UNICEF

08:45

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru, i-a blestemat pe judecatori, la iCCJ. Ce le-a transmis

Playtech Playtech,
Fratele lui Radu Mazare, Alexandru, i-a blestemat pe judecatori, la iCCJ. Ce le-a transmis

Alexandru Mazare, fratele fostului edil al Constantei, s-a prezentat, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie. El este cercetat intr-un dosar in care are calitatea de inculpat si fostul primar. Alexandru Mazare, fratele fostului primar al Constantei, a mers, luni, la sediul inalte Curti de Casatie si Justitie. El a fost audiat intr-un dosar [] . continuă pe Playtech

FRATELE LUI RADU MAZARE DESPRE CEI CARE SE BUCURA DE SITUATIA FOSTULUI PRIMAR: Sa aiba parte de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, a afirmat astazi, referindu-se la cei care se bucura de situatia fostului primar, ca se roaga ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv.

Fratele lui Radu Mazare: Multi se bucura de situatia in care se afla. Sper ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care a avut-o el in acest proces

Alexandru Mazarea facut o serie de declaratii inainte ca fratele lui, Radu Mazare, sa ajunga in Romania. Nu am niciun fel de detaliu. E in avion, de unde sa stiu?, a spus acesta,.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea acestuia: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport. Eu nu inteleg de ce autoritatile din Romania sunt asa convinse ca Madagascarul va face extradarea

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune. Acesta a adaugat ca nu trebuie sa ne grabim cu extradarea, pentru ca se face in urma unei decizii definitive a unui judecator.

Fratele lui Radu Mazare, dezvaluiri la Antena 3. La inchisoare erau niste conditii absolut inumane. A stat intr-o camera de 45 de persoane, fara paturi, cu o singura toaleta

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a facut sambata dezvaluiri incredibile la Antena 3. Am vorbit cu el ultima oara acum doua zile. El este in lupta cu sistemul inca din anul 2005 si lucrul asta.

Fratele lui Radu Mazare: Avocatii au sesizat autoritatile franceze cu privire la abuzuri in cazul extradarii

Avocatii lui Radu Mazare, aflat in procedura de extradare din Madagascar, au sesizat autoritatile franceze despre un presupus abuz la care fostul primar al Constantei a fost supus, avand in vedere ca decizia extradarii nu a fost luata de un judecator, a precizat, pentru Mediafax, Alexandru Mazare.

Fratele lui Radu Mazare: Avocatii au decis sa sesizeze autoritatile franceze despre abuzul celor din Madagascar

Avocatii lui Radu Mazare au sesizat autoritatile franceze despre un presupus abuz la care ar fi fost supus fostul primar al Constantei, avand in vedere ca decizia extradarii nu a fost luata de un judecator, a precizat fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea in tara a fostului primar: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune.

Teatru in Madagascar: Radu Mazare nu a evadat, spune fratele fugarului. Doar se muta in conditii mai bune

Fratele lui Radu Mazare anunta ca fostul primar al Constantei se afla in procedura de mutare din inchisoarea din Madagascar intr-o zona cu conditii mai bune. El infirmat zvonul de aseara, transmis de Romania TV, potrivit caruia Radu Mazare ar fi evadat. Politia Romana a anuntat tot aseara ca fostul primar al Constantei condamnat [] .

Rasturnare de situatie in cazul lui Radu Mazare. Extradarea sa ar putea fi amanata

Rasturnare de situatie in cazul lui Radu Mazare. Fratele fostului primar al Constantei a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca acesta ar putea sa nu fie adus in tara luni, asa cum au anuntat.

Primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Cum a aparut la aeroport. Duba l-a luat direct de pe pista

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Avionul care l-a transportat pe fostul primar al municipiului Constanta a aterizat, luni seara, pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare a fost asteptat pe pista de o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost preluat si dus direct la Penitenciarul Rahova. Fostul edil are de ispasit [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )