Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD vrea tacere din partea presedintelui Iohannis: cum vrea sa-i interzica sa vorbeasca despre referendum

Playtech Playtech,
PSD vrea tacere din partea presedintelui Iohannis: cum vrea sa-i interzica sa vorbeasca despre referendum

PSD ar vrea ca presedintele sa nu aiba voie sa vorbeasca despre referendumul pe justitie in timpul campaniei electorale. Modificarea legii ar fi deja pregatita. Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca PSD vrea sa nu-i permita presedintelui Iohannis sa discute despre referendum in campania electorala. Adica sa-l reduca la tacere in perioada 27 aprilie-26 mai. continuă pe Playtech

PSD vrea sa te convinga ca va scoate satele din noroi: cum s-a laudat Olguta

Satele din Romania ilustreaza cel mai bine conditiile de trai din tara noastra, iar o mare parte din campania electorala a PSD este dedicata oamenilor de acolo. in mod traditional, oamenii de la tara sunt cel mai usor de cumparat in campanie electorala, iar efortul de marketing al Partidului Social Democrat li se adreseaza in [] .

VREMEA 24 aprilie. Vesti bune din partea meteorologilor! Temperaturile sunt in crestere

Vesti bune din partea meteorologilor. Temperaturie sunt in crestere si ploi pe spatii mai restranse. Temperaturile vor porni de la 12-13 grade in zona Dobrogei si vor urca pana la.

Florin Iordache a indicat data la care PSD va NOMINALIZA alti trei judecatori ai CCR

La inceputul lunii mai, Partidul Social Democrat PSD) va prezenta nominalizarile pentru Curtea Constitutionala din partea Senatului si a Camerei Deputatilor, a precizat fostul ministru al Justitiei, Florin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )