Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ultima ora! Decizia judecatorilor in Dosarul Mineriadei! Mai multe probe sunt nule

Playtech Playtech,
Ultima ora! Decizia judecatorilor in Dosarul Mineriadei! Mai multe probe sunt nule

Dosarul Mineriadei din 1990 a fost intors la Parchetul General, dupa doi in care a stat pe masa judecatorilor de la Instanta Suprema. inalta Curte de Casatie si Justitie a retrimis, miercuri, dosarul Mineriadei la Sectia Militara a Parchetului General. inalta Curte a constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu [] . continuă pe Playtech

Procurorul general interimar: Dosarul Mineriadei nu va mai ajunge la procurorii militari, ci la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a anuntat miercuri ca Parchetul General a contestat decizia Curtii Supreme de a trimite inapoi procurorilor Dosarul Mineriadei. Am formulat contestatie impotriva.

Avocatul lui Ion Iliescu: Decizia de a retrimite la Parchet dosarul Mineriadei, o masura reparatorie pentru fostul presedinte / in mod firesc, dosarul ar trebui sa ajunga la sectia de anchetare a magistratilor

Adrian Georgescu, avocatul lui Ion Iliescu, considera ca decizia de miercuri a instantei supreme, de trimitere a dosarului Mineriadei inapoi la procurori, este o masura reparatorie pentru fostul presedinte, trimis in judecata pentru infractiuni contra umanitatii. De asemenea, avocatul a declarat pentru HotNews. ro ca, in opinia sa, o decizie corecta ar fi ca dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 sa fie trimis Sectiei de anchetare a magistratilor, si nu Sectiei parchetelor militare, cea care l-a instrumentat pana acum, avand in vedere ca in dosar este inculpat un procuror, Mugurel Florescu.

UPDATE Dosarul Mineriadei, intors de instanta suprema la Parchetul Militar, pe motiv de nulitate a rechizitoriului. Decizia nu este definitiva

Dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990 - in care fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director al SRI Virgil Magureanu au fost trimisi in judecata pentru infractiuni contra umanitatii - se va intoarce la Parchet pentru refacerea anchetei, a decis miercuri instanta suprema, care a constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia poate fi contestata. Solutia a generat un val de nemultumiri in randul partilor civile din dosar care s-au aflat in sala si care au acuzat injustitia.

TEODOR MARIES, DESPRE DOSARUL MINERIADEI: Dupa un an si jumatate aflam ca avem un rechizitoriu bun de aruncat la gunoi

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, astazi, sa retrimita Parchetului General Dosarul Mineriadei. Presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, spune ca nu contesta decizia judecatorului de caz, dar il acuza ca a tinut un an si jumatate dosarul, desi victimele sperau sa li se faca dreptate.

UPDATE Dosarul Mineriadei, intors de instanta suprema la Parchetul Militar, pe motiv de nulitate a rechizitoriului. Procurorii vor face contestatie

Dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990 - in care fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director al SRI Virgil Magureanu au fost trimisi in judecata in iunie 2017 pentru infractiuni contra umanitatii - se va intoarce la Parchet pentru refacerea anchetei, a decis miercuri instanta suprema, care a constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia nu este definitiva, Parchetul General anuntand deja ca o va contesta. Solutia a generat un val de nemultumiri in randul partilor civile din dosar care s-au aflat in sala si care au acuzat injustitia.

Dosarul Mineriadei din iunie 1990, intors la Parchetul Militar. inalta Curte a declarat nul rechizitoriul

Inalta Curte de Casatie si Justitie a retrimis miercuri dosarul Mineriadei la Sectia Militara a Parchetului General, dupa doi ani in care a stat in camera preliminara. inalta Curtea a constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia poate fi atacata cu apel.

Dosarul Mineriadei din iunie 1990, retrimis la Parchetul Militar. Curtea Suprema a declarat nul rechizitoriul

Curtea Suprema a retrimis miercuri dosarul Mineriadei la Sectia Militara a Parchetului General, dupa aproape doi ani in care a stat in camera preliminara a instantei. Judecatorii au constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata.

Dosarul Mineriadei din iunie 1990, retrimis la Parchetul Militar. Curtea Suprema a declarat nul rechizitoriul. Reactia lui Maries

Curtea Suprema a retrimis miercuri dosarul Mineriadei la Sectia Militara a Parchetului General, dupa aproape doi ani in care a stat in camera preliminara a instantei. Judecatorii au constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata.

Procurorul general, Bogdan Licu: Dosarul Mineriadei ar reveni sectiei speciale pentru magistrati

Procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat ca reluarea anchetei in dosarul Mineriadei din iunie 1990 ar reveni Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie, anuntand ca a formulat contestatie impotriva deciziei de restituire a dosarului la Parchet.

Protest la Parchetul General dupa ce iCCJ a anuntat ca retrimite Dosarul Mineriadei la procurori

Membrii Asociatiei 21 Decembrie protesteaza miercuri in fata Parchetului General, dupa anuntul conform caruia Dosarul Mineriadei a fost retrimis de inalta Curte de Casatie si Justitie la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )